GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαραντόνα: Πήρα ναρκωτικά πρώτη φορά στα 24. Είμαι καθαρός 13 χρόνια

Μεγαλύτερο λάθος της ζωής του χαρακτήρισε τη χρήση ναρκωτικών ο Ντιέγκο Μαραντόνα, εξομολογούμενος πως άρχισε να παίρνει ουσίες στα 2...


Μεγαλύτερο λάθος της ζωής του χαρακτήρισε τη χρήση ναρκωτικών ο Ντιέγκο Μαραντόνα, εξομολογούμενος πως άρχισε να παίρνει ουσίες στα 24 του και εδώ και 13 χρόνια είναι απολύτως καθαρός. 

«Ήμουν 24 χρόνων. Στη Βαρκελώνη. Τότε πήρα για πρώτη φορά ναρκωτικά. Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Τα τελευταία 13 χρόνια δεν έχω πάρει τίποτα. Είμαι τυχερός, διότι αν είχα συνεχίσει να κάνω συστηματική χρήση, θα είχα πεθάνει. Τα ναρκωτικά είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα. Τα ναρκωτικά σκοτώνουν», τόνισε ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. 

Παράλληλα δήλωσε αιώνια ευγνώμων και συναισθηματικά δεμένος με τη Νάπολι. «Είναι πάντα στην καρδιά μου. Μου έδωσε την ευκαιρία να φτάσω στο ανώτερο επίπεδο. Ερχόμουν από μια σπουδαία Μπαρτσελόνα, αλλά η Νάπολι μου έδωσε την ευκαιρία να κοντράρω τους μεγάλους του ιταλικού Βορρά. Έκανα πράγματα που άλλοι δεν μπορούσαν να κάνουν».

Πηγή: sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση