GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακιστέες κρίθηκαν η Ρούπα και η 25χρονη - ΤΩΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Προφυλακιστέες κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή η Πόλα Ρούπα και η 25χρονη που συνελήφθη στον Άγιο Δημήτριο. Σε βάρος τους α...


Προφυλακιστέες κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή η Πόλα Ρούπα και η 25χρονη που συνελήφθη στον Άγιο Δημήτριο.

Σε βάρος τους ασκήθηκαν κατηγορίες που αφορούν στην συμμετοχή τόσο της Ρούπα, όσο και της 25χρονης σε νέα τρομοκρατική οργάνωση που δεν αφορά τον «Επαναστατικό Αγώνα».

Η δίωξη για τις δύο γυναίκες περιλαμβάνει δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα που αφορούν στα αδικήματα της:

1. Συγκρότησης τρομοκρατικής οργάνωσης με την επιβαρυντική περίσταση της κατασκευής προμήθειας και κατοχής όπλων και εκρηκτικών με τρόπο έκταση και υπό συνθήκες που είναι δυνατόν να βλάψουν σοβαρά μια χώρα με σκοπό να εκφοβίσουν σοβαρά ένα πληθυσμό, να βλάψουν σοβαρά και να καταστρέψουν τις θεμελιώδεις, συνταγματικές ,πολιτικές και οικονομικές δομές.

2. Διακεκριμένης κλοπής με σκοπό την τέλεση τρομοκρατικών πράξεων.

Οι πλημμεληματικές κατηγορίες που απαγγέλθηκαν αφορούν στα αδικήματα της πλαστογραφίας και της άρνηση δακτυλοσκόπησης.

 

Το σύνθημα που φώναξε η Ρούπα κατά την έξοδό της από τα δικαστήρια – ΒΙΝΤΕΟ

«Ζήτω ο ένοπλος αγώνας για την επανάσταση», φώναξε η Πόλα Ρούπα, φεύγοντας από την Ευελπίδων, μαζί με την 25χρονη συλληφθείσα.

«Ζήτω η επανάσταση», είχε φωνάξει η Πόλα Ρούπα και πρωί λίγο πριν μπει στον Εισαγγελέα.



Στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκαν η Ρούπα και η 25χρονη - ΒΙΝΤΕΟ

Στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκαν η Πόλα Ρούπα και η 25χρονη που κρίθηκαν προφυλακιστέες. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα οδηγηθούν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση