GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

29χρονος πυροβολούσε “στα τυφλά” στην Ηλεία – Κινδύνεψαν 4 παιδιά

Σκηνές βγαλμένες από ταινία εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ, στα Σαβάλια Ηλείας, όταν ένας 29χρονος επιτέθηκε πυροβολώντας αδιακρίτως στο σπίτ...


Σκηνές βγαλμένες από ταινία εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ, στα Σαβάλια Ηλείας, όταν ένας 29χρονος επιτέθηκε πυροβολώντας αδιακρίτως στο σπίτι ενός 41χρονου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος που είναι γείτονας του θύματος, βγήκε στο παράθυρο του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί το σπίτι του 41χρονου, την ώρα που μέσα σε αυτό βρισκόταν το θύμα με την οικογένειά του. Ο δράστης, πυροβολούσε στα «τυφλά» προς το κτίριο, ενώ τα σκάγια από το όπλο του 29χρονου διαπέρασαν την ξύλινη πόρτα και τραυμάτισαν τον 41χρονο στο χέρι, την πλάτη και το κεφάλι. Την ώρα των πυροβολισμών το θύμα άρπαξε αγκαλιά τα τέσσερα παιδιά του και έπεσαν στο πάτωμα για να προστατευτούν.

Όταν κατάφεραν να βγουν έξω, ο 41χρονος να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος χτύπησε και τη σύζυγό του, η οποία αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο δράστης συνελήφθη μετά από αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή που διαμένουν Ρομά, ενώ βρέθηκε και το όπλο της επίθεσης, το οποίο είναι κλεμμένο. Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράνομης οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση