GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο χιονιάς εγκλώβισε για 3 ώρες τρένο με 300 επιβάτες στο Δομοκό

Αναχώρησε πριν περίπου μισή ώρα η αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που είχε παραμείνει για τρεις ώρες στο Δομοκό λόγω των προβλημάτων που εί...


Αναχώρησε πριν περίπου μισή ώρα η αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που είχε παραμείνει για τρεις ώρες στο Δομοκό λόγω των προβλημάτων που είχαν προκληθεί στην μηχανή εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Η αμαξοστοιχία ΙC 53 που εκτελεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη Αθήνα με 300 επιβάτες, συνεχίζει κανονικά πλέον το δρομολόγιο της αφού υπήρξε αντικατάσταση της μηχανής.

Όπως επισήμαναν στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο ΑΠΕ ΜΠΕ εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο σιδηροδρομικό δίκτυο είναι να έχουν παγώσει τα "κλειδιά", να υπάρχει συσσωρευμένο χιόνι στις γραμμές που δεν έχει καθαριστεί από τον ΟΣΕ και να υπάρχει και πτώση της τάσης στο ηλεκτροκίνητο δίκτυο.

Για το λόγο αυτό, η εταιρεία προχωρά σήμερα και αύριο στη μείωση των δρομολογίων στο υπεραστικό δίκτυο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, καθώς και στη γραμμή του προαστιακού Λάρισας Θεσσαλονίκης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση