GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκατέλειψαν τις ΗΠΑ οι 35 Ρώσοι διπλωμάτες

Οι Ρώσοι διπλωμάτες που απελάθηκαν με απόφαση του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, εγκατέλειψαν την Ουάσινγκτον, όπως μεταδ...


Οι Ρώσοι διπλωμάτες που απελάθηκαν με απόφαση του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, εγκατέλειψαν την Ουάσινγκτον, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, που επικαλούνται την πρεσβεία της Ρωσίας στην αμερικανική πρωτεύουσα.
“Το αεροπλάνο απογειώθηκε, όλοι έχουν φύγει,” μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Ο πρόεδρος Ομπάμα διέταξε την απέλαση 35 Ρώσων διπλωματών που ήταν ύποπτοι για την άσκηση κατασκοπείας, ενώ επέβαλε περιορισμούς σε δύο ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών, στον απόηχο της υπόθεσης των υποκλοπών κατά οργανισμών και προσώπων του Δημοκρατικού Κόμματος, στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016.
Από την πλευρά του, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, αποφάσισε να μην προχωρήσει στην απέλαση Αμερικανικών διπλωματών από τη Μόσχα, δηλώνοντας ότι θα καθορίσει τη στάση του, επί τη βάσει των ενεργειών του Ντόναλντ Τραμπ, εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του στις 20 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση