GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξοικονόμηση 360.000 ευρώ από ενοίκια!

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης Το μαχαίρι στο κόκκαλο βάζει ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης, προκειμένου να περι...


Το μαχαίρι στο κόκκαλο βάζει ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης, προκειμένου να περιορίσει φαινόμενα κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος, φωτίζοντας έτσι ένα παράδειγμα που ίσως θα έπρεπε να ακολουθήσουν όλοι οι αυτοδιοικητικοί της χώρας.
Από την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του Νότιου Τομέα της Περιφέρειας στην Καλλιθέα από το κτίριο στο οποίο στεγάζονται τώρα στην λεωφόρο Θησεώς, στα νέα γραφεία περίπου 100 τ.μ. στο παράκτιο μέτωπο πίσω από το Beach Volley, η Περιφέρεια εξοικονομεί από ενοίκια 360.000 ευρώ.
Για τα νέα γραφεία η Περιφέρεια δεν θα πληρώνει ενοίκια καθώς πρόκειται για χώρους και γραφεία στο παράκτιο μέτωπο της Καλλιθέας που ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν έτυχαν εκμετάλλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση