GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η ιστορία του 36χρονου νεομετανάστη

Πολλοί είναι οι Έλληνες που έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τα τελευταία χρόνια τη χώρα,...


Πολλοί είναι οι Έλληνες που έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τα τελευταία χρόνια τη χώρα, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον για εκείνους και την οικογένεια τους.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του 36χρονου Νίκου από την Αθήνα που μετανάστευσε μαζί με τη σύζυγό του και το παιδί τους, αρχικά στην Ιρλανδία και μετέπειτα στη Γερμανία.
«Είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που ήμασταν πολύ δύσκολα οικονομικά χρειαζόμασταν συνεχή βοήθεια από την οικογένεια. Πήραμε μία απόφαση με τη γυναίκα μου και ξεκινήσαμε αρχικά για Ιρλανδία, όπου καθίσαμε εκεί για έξι μήνες. Μετά μας παρουσιάστηκε μία ευκαιρία στη Γερμανία και είμαστε εκεί από τον Φλεβάρη του 2014» δήλωσε ο Νίκος μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.
«Δεν έχουμε σκοπό να φύγουμε από εκεί. Δεν βρίσκω κάποιο λόγο να γυρίσω πίσω προς το παρόν. Να γυρίσω να κάνω τι; Δεν βρίσκω κάποιο λόγο να γυρίσω άμεσα πίσω» πρόσθεσε.
Ακούστε το ηχητικό:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση