GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκότωσε τα 4 κοριτσάκια της, έκαψε το σπίτι και κρεμάστηκε απ'το μπαλκόνι

Οι ισραηλινές αρχές διεξάγουν έρευνες για τη διαλεύκανση μιας τραγωδίας που συγκλόνισε όλη τη χώρα, για μια μητέρα που φέρεται ότι σκ...


Οι ισραηλινές αρχές διεξάγουν έρευνες για τη διαλεύκανση μιας τραγωδίας που συγκλόνισε όλη τη χώρα, για μια μητέρα που φέρεται ότι σκότωσε τα τέσσερα παιδιά της πριν βάλει τέλος και στη δική της ζωή, στην Ιερουσαλήμ.

Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, επρόκειτο για μια οικογένεια προερχόμενη από τη Γαλλία, που είχε εγκατασταθεί πρόσφατα στο Ισραήλ. Τα στοιχεία των θυμάτων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε την Κυριακή σε ένα διαμέρισμα στην Ιερουσαλήμ όπου άνδρες της πυροσβεστικής βρήκαν νεκρές τη μητέρα και τα τέσσερα κοριτσάκια της, ηλικίας από 2 μέχρι 12 ετών.

Οι αρχές πιστεύουν ότι η μητέρα, που ήταν κρεμασμένη από το μπαλκόνι, ήταν εκείνη που προηγουμένως είχε βάλει φωτιά στο σπίτι, όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ο Γιοράμ Λέβι.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια θανάτου των τεσσάρων παιδιών, που έφεραν μεγάλα εγκαύμαστα στο σώμα τους. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μίκι Ρόζενφελντ είπε ότι μια θεωρία είναι η μητέρα να σκότωσε τις κόρες της και κατόπιν να αυτοκτόνησε.

Η εφημερίδα Haaretz, επικαλούμενη στατιστικά στοιχεία του υπουργείου Υγείας, αναφέρει σήμερα ότι από το 2000 μέχρι το 2013 στο Ισραήλ αυτοκτόνησαν 4.806 άνθρωποι. Πάνω από ένας στους τρεις αυτόχειρες (1.658 άνθρωποι συνολικά) είχαν μεταναστεύσει στη χώρα λίγο καιρό πριν βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση