GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απολογείται την Τρίτη ο δολοφόνος της 45χρονης στη Λαμία

Απόλογείται την Τρίτη στη 1 το μεσημέρι ο 39χρονος Χρήστος Μπαλαντίνας, ο οποίος έχει συλληφθεί ως δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας...


Απόλογείται την Τρίτη στη 1 το μεσημέρι ο 39χρονος Χρήστος Μπαλαντίνας, ο οποίος έχει συλληφθεί ως δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας της 45χρόνης Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία. Την Παρασκευή πήρε προθεσμία, προκειμένου να μπορεί να ενημερωθεί ο συνήγορος του λεπτομερώς για τη δικογραφία.

Κατά την προσαγωγή του στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Λαμίας ήταν ανέκφραστος και απέφυγε να πει την οποιαδήποτε κουβέντα. Το ίδιο ανέκφραστος ήταν και όταν άκουσε τις βαριές κατηγορίες από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών της Λαμίας Νικήτα Θεολογίτη, ενώ λίγο αργότερα ζήτησε από τον ανακριτή προθεσμία να απολογηθεί.

Λίγη ώρα πριν από την προσαγωγή του Χρηστού Μπαλαντίνα στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας είχαν φτάσει από τα ειδικά εργαστήρια της αστυνομίας και οι απαντήσεις για το γενετικό υλικό που είχε αποσταλεί προς εξέταση. Πρόκειται για γενετικό υλικό που εντοπίστηκε στο σπίτι του θύματος αλλά και στα νύχια της, καθώς όλα τα στοιχεία περιγράφουν ότι υπήρξε πάλη ανάμεσα στο θύμα και το δράστη πριν από τη δολοφονία.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, «υπάρχει πλέον ταυτοποίηση όλων των στοιχείων από τα ευρήματα ανεξάρτητα από τη στάση την οποία τηρεί ο κατηγορούμενος». 

Σύμφωνα με την αστυνομία, "η 45χρονη την περασμένη Τετάρτη (28-12-2016) το πρωί, βρέθηκε νεκρή εντός της οικία της και όπως διαπιστώθηκε έφερε πολλαπλά τραύματα στην περιοχή του λαιμού και του στήθους, από αιχμηρό αντικείμενο".

Ο ίδιος, μετά την σύλληψή του χθες, "έπασε" και ομολόγησε μετά από 11 ώρες ανάκρισης στα γραφεία της Ασφάλειας Λαμίας.

Ο 39χρονος από την πρώτη στιγμή έλεγε διάφορες ασυναρτησίες όπως αυτές που ανέβασε χθες το πρωί στο facedook πριν τον συλλάβουν. Όπως ήταν φυσικό υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων, ενώ δεν μπορούσε να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα των αστυνομικών, ούτε να δικαιολογήσει τα ευρήματα και τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί.

Τελικά γύρω στις 3:00΄ τα ξημερώματα είπε: «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, μπορεί να τη σκότωσα εγώ, αλλά δεν θυμάμαι πως το έκανα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση