GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λονδίνο - Συνελήφθη 51χρονη με υποψίες χρηματοδότησης του ISIS

Τη σύλληψη μίας 51χρονης που φέρεται να χρηματοδοτεί ομάδες του Ισλαμικού Κράτους στην Ευρώπη για να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικά χτυπήμ...


Τη σύλληψη μίας 51χρονης που φέρεται να χρηματοδοτεί ομάδες του Ισλαμικού Κράτους στην Ευρώπη για να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικά χτυπήματα, ανακοίνωσε η βρετανική μητροπολιτική αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση, η 51χρονη συνελήφθη σε περιοχή στο βορειοδυτικό Λονδίνο από την αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Στο διαμέρισμα της διεξάγονται αυτή την ώρα έρευνες για να βρεθούν στοιχεία που να τη συνδέουν με τον ISIS και έχουν κατασχεθεί τραπεζικά έγγραφα και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Σε ό,τι αφορά την ταυτότητα της 51χρονης, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η μητροπολιτική αστυνομία έχει ενδείξεις από την παρακολούθηση της τους τελευταίους μήνες ότι έχει πολλές διασυνδέσεις με τη Συρία και το Ισλαμικό Κράτος.   

ΠΗΓΗ: The Sun, ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Αρχείο του Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση