GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία 6χρονου στην Κομοτηνή: Ομολόγησε ο 15χρονος

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η Ελλάδα το άγριο έγκλημα στην Κομοτηνή με θύτη και θύμα δύο παιδιά. Ένα 6χρονο κωφάλαλο αγόρι από τον συνοι...


Σοκαρισμένη παρακολουθεί η Ελλάδα το άγριο έγκλημα στην Κομοτηνή με θύτη και θύμα δύο παιδιά. Ένα 6χρονο κωφάλαλο αγόρι από τον συνοικισμό των Αθίγγανων, ο Μεχμεταλή Σεζάλ, βρέθηκε δολοφονημένο μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. 

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 15χρονο ο οποίος, σύμφωνα με το xronos.gr, υπέδειξε στους αστυνομικούς που βρίσκεται ο νεκρός 6χρονος.

Ο φερόμενος ως δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι επίσης αθίγγανος και κωφός, είχε κρύψει το παιδί πίσω από έναν θάμνο στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού στο κέντρο της πόλης,  σε απόσταση περίπου διακοσίων μέτρων από το σημείο της εξαφάνισής του.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο 15χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι και ο ίδιος είχε πέσει πριν λίγο καιρό θύμα κακοποίησης και έτσι θέλησε να εκδικηθεί για αυτό που του συνέβη. 

Ο καθ' ομολογίαν δράστης πέρσι είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού ενός ενήλικα άνδρα, επίσης αθίγγανου, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής υστέρησης.

Νεκροψία-νεκροτομή πραγματοποιεί αυτήν την ώρα ο ιατροδικαστής Κομοτηνής στη σορό του εξάχρονου αγοριού, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση