GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ λεπτομέρειες για τη δολοφονία του 6χρονου στην Κομοτηνή...

Σοκαριστικό ήταν το θέαμα που αντίκρισε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος έκανε την πρώτη αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε η σορό...


Σοκαριστικό ήταν το θέαμα που αντίκρισε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος έκανε την πρώτη αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ στην Κομοτηνή.
O κ. Κιφνίδης ανέφερε πως η σορός του μικρού Σεζάλ ήταν σκεπασμένη με ένα παλιό μπουφάν. «Διαπίστωσα πως τα χέρια και τα πόδια του 6χρονου ήταν δεμένα» δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «δεν υπάρχουν ίχνη από τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στη σορό. Είδα όμως εκδορές στο πρόσωπο. Συγκεκριμένα στην κροταφική χώρα και στα χείλη».
Η ακριβής αιτία θανάτου θα γίνει γνωστή αύριο όταν θα ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό.
Σφίγγει ο κλοιός της αστυνομίας γύρω από τον 15χρονο
Νεότερες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το 15χρονο αγόρι που έχει προσαχθεί από τις αρχές ως ύποπτος για την άγρια δολοφονία του 6χρονου στην Κομοτηνή φαίνεται πως είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι εμπλέκεται στο έγκλημα.
Ανώτατοι αστυνομικοί της αστυνομικής διεύθυνσης Ροδόπης αναφέρουν στο enikos.gr πως ο 15χρονος υπέδειξε το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του 6χρονου. Να υπενθυμίσουμε πως ο 15χρονος είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού το 2016.
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του δράστη της δολοφονίας του 6χρονου που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση