GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη στην Κομοτηνή - Δεμένος χειροπόδαρα βρέθηκε ο 6χρονος που δολοφονήθηκε

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ από την Κομοτηνή. Ο Σεζάλ είχε εξαφανιστεί το βράδυ της...


Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ από την Κομοτηνή.

Ο Σεζάλ είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Κυριακής 22 Ιανουαρίου μισή ώρα μετά τις 9 το βραδυ, από την περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής. Oι αστυνομικοί το μεσήμερι της Δευτέρας εντόπισαν την άψυχη σορό του αγοριού σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της πόλης με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για μια άγρια δολοφονία. Χθες το βράδυ οι γονείς του ανηλίκου αγοριού που ήταν κωφό κατήγγειλαν στην τοπική αστυνομική διεύθυνση την εξαφάνιση του 6χρονου. Λίγες ώρες μετά, οι αρχές εντόπισαν το πτώμα του μικρού Σεζάλ 200 μέτρα από το σημείο όπου είχε δώσει τα τελευταία σημάδια ζωής και με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης κρατείται ένας 15χρονος ο οποίος φαίνεται πως είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι εμπλέκεται στο έγκλημα.  Ανώτατοι αστυνομικοί της αστυνομικής διεύθυνσης Ροδόπης αναφέρουν στο enikos.gr πως ο 15χρονος υπέδειξε το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του 6χρονου. Να υπενθυμίσουμε πως ο 15χρονος είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού το 2016.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του δράστη της δολοφονίας του 6χρονου που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος ανήλικος το 2016 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού. 

 

Τι λέει ο ιατροδικαστής

Σοκαριστικό ήταν το θέαμα που αντίκρισε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος έκανε την πρώτη αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ στην Κομοτηνή.

Μιλώντας στο enikos.gr ο κ. Κιφνίδης ανέφερε πως η σορός του μικρού Σεζάλ ήταν σκεπασμένη με ένα παλιό μπουφάν. «Διαπίστωσα πως τα χέρια και τα πόδια του 6χρονου ήταν δεμένα» δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «δεν υπάρχουν ίχνη από τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στη σορό. Είδα όμως εκδορές στο πρόσωπο. Συγκεκριμένα στην κροταφική χώρα και στα χείλη».

Η ακριβής αιτία θανάτου θα γίνει γνωστή αύριο όταν θα ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό.

 

 Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Με ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρεται στην τραγική κατάληξη που είχε η εξαφάνιση του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ από την Κομοτηνή. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η αναζήτηση του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρό. Τα αίτια θανάτου θα ανακοινωθούν από τις αρμόδιες αρχές.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και ήδη έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του για παροχή συναισθηματικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εφιστά την προσοχή όλων στην κρισιμότητα των πρώτων λεπτών στην εξαφάνιση ενός παιδιού. Κάθε λεπτό μετράει όταν αναζητείται ένα παιδί. Η εξαφάνιση του 6χρονου αγοριού είχε δηλωθεί χθες το βράδυ στις αρμόδιες αρχές ενώ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα το πρωί. Άμεσα ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός Amber Alert και ταυτόχρονα ο οργανισμός κινητοποιήθηκε σε συνεργασία και με άλλες ομάδες έρευνας και διάσωσης για να βρεθούν στο σημείο της εξαφάνισης, τόσο με εξειδικευμένους εθελοντές και σκυλιά διάσωσης όσο και με τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Όλοι όμως έφτασαν αργά…».

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση