GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερος ο πατέρας που τραυμάτισε μέχρι θανάτου το 6 μηνών παιδί του

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ αφέθηκε ο 52χρονος πατέρας που κατηγορείται ότι σκότωσε το μόλις 5 μηνών βρέφος του στη Σητε...


Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ αφέθηκε ο 52χρονος πατέρας που κατηγορείται ότι σκότωσε το μόλις 5 μηνών βρέφος του στη Σητεία που κατέληξε από βίαια χτυπήματα ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του.
Ο 52χρονος πέρασε σήμερα το κατώφλι του ανακριτή Λασιθίου για να απολογηθεί με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και της πρόκλησης θανατηφόρας βλάβης να τον βαραίνουν.
Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Εισαγγελέας και ανακριτής δεν του καταλόγισαν δόλο για την πράξη του και για το λόγο αυτό η δίωξη, που ασκήθηκε, ήταν για πρόκληση θανατηφόρων σωματικών βλαβών και όχι για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Σε δηλώσεις της η δικηγόρος του δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την έκβαση των γεγονότων λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η δικαιοσύνη αποφάνθηκε». Μιλώντας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο το 6 μηνών μωράκι της οικογένειας, η συνήγορος του 52χρονους τόνισε με έμφαση ότι «για όλα ευθύνεται μια μόνο λάθος κίνηση, που συνέβη σε λάθος στιγμή. Στη διάρκεια έντονου εκνευρισμού, ο 52χρονος πέταξε στο πάτωμα το κινητό του το οποίο εκσφενδονίστηκε και χτύπησε το μωρό στο κεφάλι».
Ο 52χρονος θα κληθεί να λογοδοτήσει πλέον ενώπιον της τακτικής δικαιοσύνης, στη δικάσιμο που θα ορισθεί.
Την Τρίτη η κηδεία του βρέφους
Αύριο θα παιχτεί στη Σητεία η τελευταία πράξη του δράματος για το μόλις 5,5 μηνών αγγελούδι.
Με απόφαση της οικογένειας το άψυχο κορμάκι του βρέφους παραμένει στο νεκροτομείο του ΠΑΓΝΗ από όπου θα μεταφερθεί στη Σητεία αύριο το πρωί.
Με πληροφορίες από Flashnews.gr και cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση