GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θείος 6χρονου στην Κομοτηνή: Μου είπε ότι θα πάει σπίτι να κοιμηθεί

Κατέθεσαν χθες στον ανακριτή η μητέρα και ο θείος του 6χρονου Σεζάλ, που βιάσθηκε και δολοφονήθηκε πριν λίγες μέρες από έναν 15χρονο ...


Κατέθεσαν χθες στον ανακριτή η μητέρα και ο θείος του 6χρονου Σεζάλ, που βιάσθηκε και δολοφονήθηκε πριν λίγες μέρες από έναν 15χρονο Ρομά στην Κομοτηνή. Την ίδια ώρα, σήμερα οδηγείται στον ανακριτή ο 15χρονος που γνωρίζει τη νοηματική γλώσσα και σε αυτήν θα απολογηθεί. Οι  πληροφορίες, που θέλουν τον 15χρονο, πριν ένα χρόνο να έχει υποστεί και ο ίδιος σεξουαλική κακοποίηση, δεν επιβεβαιώνονται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συλλεχθεί για την υπόθεση. 

Ο θείος είδε τον μικρό τελευταία φορά

Ο θείος ήταν σύμφωνα με πληροφορίες του xronos.gr ο άνθρωπος που είδε τελευταίος ζωντανό τον 6χρονο Σεζάλ, πριν αυτός βιαστεί και δολοφονηθεί.

Στο πλαίσιο του σχηματισμού της δικογραφίας η μητέρα αλλά και θείος ανέφεραν όσα γνωρίζουν σχετικά με την υπόθεση. Μαθαίνουμε ότι το 6χρονο παιδί την Κυριακή το βράδυ είχε μεταβεί από το σπίτι του στο Αλάν Κογιού στο σπίτι του θείου του που απέχει 15 μέτρα και βρίσκεται στον ίδιο οικισμό. Εκεί αφού έπαιξε, είπε στο θείο του ότι νύσταξε και θα πάει για ύπνο στο σπίτι του. Όμως ποτέ δεν έφτασε σε αυτό, αφού σε αυτή τη διαδρομή μεταξύ του σπιτιού του θείου του και του πατρικού του, φαίνεται πως τον συνάντησε ο 15χρονος δράστης, για να τον παρασύρει σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι κοντά στον οικισμό του Αλάν Κογιού, όπου θα τον βιάσει και θα τον δολοφονήσει.

Ο δράστης και το θύμα ζούσαν στο συνοικισμό των Ρομά «Αλάν Κογιού», στο τέρμα της οδού Αδριανοπούλεως στην Κομοτηνή. 

Ο 15χρονος δράστης που είναι κωφάλαλος, όπως ήταν και το άτυχο παιδάκι, έχει οδηγηθεί ήδη στην Εισαγγελία, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να απολογηθεί καθώς, έως σήμερα, δεν υπήρχε διερμηνέας για τη νοηματική γλώσσα. Ο 15χρονος, όπως πληροφορούμαστε είναι γνώστης της νοηματικής γλώσσας, καθώς έχει φοιτήσει σε ειδικό σχολείο και σε αυτήν θα απολογηθεί σήμερα. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση