GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομάδα Γ' Εθνικής έχασε με 7-0 χωρίς προπονητή και με... έναν παίκτη στον πάγκο

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η Αθλητική Ένωση Ποντίων Βατολάκκου, μία ομάδα που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική. Δεν είναι μόνο η πολύ βαριά ...


Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η Αθλητική Ένωση Ποντίων Βατολάκκου, μία ομάδα που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική. Δεν είναι μόνο η πολύ βαριά ήττα που δέχτηκε από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, μαζεύοντας επτά φορές τη μπάλα από τα δίχτυα της.

Η αποστολή της ομάδας αποτελούνταν από μόλις 12 ποδοσφαιριστές, ήτοι στον πάγκο βρισκόταν μόλις ένας που πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και σαν να μην έφτανε αυτό, στο χθεσινό παιχνίδι απουσίαζε και ο προπονητής της!

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ Βατολάκκου εξέφρασαν την πικρία τους για τη μη στήριξη της ομάδας τους στα Γρεβενά αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Όταν ρωτήθηκαν μάλιστα από το εν λόγω μέσο ποιον προπονητή να παρουσιάσουν για το παιχνίδι, ένας παίκτης απάντησε: «Αν θέλεις βάλε εμένα» ενώ κάποιος που συνόδευε την αποστολή είπε «Πες πως προπονητής είναι ο… Θεός».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση