GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα κοριτσάκι ανάμεσα στους 8 επιζώντες που εντοπίσθηκαν στο ξενοδοχείο Rigopiano

Οκτώ είναι συνολικά οι επιζώντες που εντοπίσθηκαν στο ξενοδοχείο Rigopiano, σύμφωνα με το ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο Tg5. Ένα εξάχρονο κορ...


Οκτώ είναι συνολικά οι επιζώντες που εντοπίσθηκαν στο ξενοδοχείο Rigopiano, σύμφωνα με το ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο Tg5.

Ένα εξάχρονο κοριτσάκι συμπεριλαμβάνεται στους επιζώντες, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Το ξενοδοχείο Rigopiano κατέρρευσε εξαιτίας χιονοστιβάδας. Όπως μετέδωσαν πριν από λίγο τα μέσα ενημέρωσης, φέρεται να έχει εντοπισθεί ζωντανό και δεύτερο παιδί.

Σύμφωνα με την ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, το κοριτσάκι είναι ένα από τα δυο παιδιά του διασωθέντα που κατάφερε να σημάνει συναγερμό, την Τετάρτη το απόγευμα. Τη στιγμή που το ξενοδοχείο επλήγη από την χιονοστιβάδα, ο διασωθείς είχε βγει απ' αυτό και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του για να πάρει ένα κουτί με φάρμακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση