GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρώτη αντίδραση τους Τουρκίας για τους 8: Εξέδωσε ένταλμα σύλληψης

Οι τουρκικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος των 8 Τούρκων στρατιωτικών που αρνείται να εκδώσει η Αθήνα, μεταδίδουν τουρκικά...


Οι τουρκικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος των 8 Τούρκων στρατιωτικών που αρνείται να εκδώσει η Αθήνα, μεταδίδουν τουρκικά πρακτορεία ειδήσεων.

Σήμερα ο Άρειος Πάγος εξέδωσε την οριστική απόφασή του, σύμφωνα με την οποία οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί δεν εκδίδονται στη γείτονα χώρα και θα αφεθούν ελεύθεροι. 

Οι 8 στρατιωτικοί είχαν φθάσει στην Αλεξανδρούπολη με στρατιωτικό ελικόπτερο, το περασμένο καλοκαίρι, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία.

Με τις αποφάσεις του το ανώτατο δικαστήριο απέρριψε το αίτημα των τουρκικών αρχών και ουσιαστικά δέχτηκε  τους ισχυρισμούς των 8, ότι δεν θα έχουν δίκαιη δίκη στην Τουρκία και πως κινδυνεύουν να υποστούν βασανισμούς ακόμη και να χάσουν τη ζωή τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση