GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης για την υπόθεση των «8»: Βλάπτει ανεπανόρθωτα τις σχέσεις μας

Επίθεση στην Ελλάδα για την απόφαση του Αρείου Πάγου να μην εκδοθούν οι οκτώ στρατιωτικοί που συμμετείχαν στο αποτυχημένο πραξικόπημα της...


Επίθεση στην Ελλάδα για την απόφαση του Αρείου Πάγου να μην εκδοθούν οι οκτώ στρατιωτικοί που συμμετείχαν στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου εξαπέλυσε μέσω Twitter ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης, Μπεκίρ Μποζντάγ.

«Η απόρριψη της Ελλάδας στο αίτημα για επιστροφή των 8 πραξικοπηματιών στην Τουρκία είναι άδικη και αποτελεί μία πολιτική απόφαση», γράφει χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Twitter ο Τούρκος υπουργός.

«H Ελλάδα με αυτή την απόφαση βλάπτει ανεπανόρθωτα τις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας που θα πάρει πολύ καιρό και πολύ κόπο ώστε να βελτιωθούν ξανά», συμπληρώνει.

Και καταλήγοντας αναφέρει: «Καλώ για άλλη μια φορά την Ελλάδα να παραιτηθεί αυτής της απόφασης και να επιστρέψει στην Τουρκία τους πραξικοπηματίες στρατιωτικούς».

Δείτε τα tweets του υπουργού Δικαιοσύνης της Τουρκίας:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση