GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκη και +9 ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για «τελικό» αναφερόμενος στον σημερινό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές (21:45) και δεν έχει άδικο. ...


Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για «τελικό» αναφερόμενος στον σημερινό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές (21:45) και δεν έχει άδικο. Οι πράσινοι προέρχονται από δύο άσχημες ήττες στο φινάλε του 2016 και την εκκίνηση του 2017.

Με νίκη, οι γηπεδούχοι θα αγκαλιάσουν την οκτάδα και θα αυξήσουν τις ελπίδες τους για την τετράδα. Ως επιπλέον στόχος -πέραν της νίκης- μπορεί να θεωρηθεί και η διαφορά και συγκεκριμένα το +9 προκειμένου να υπερκαλυφθεί η διαφορά από την ήττα τους στην Κωνσταντινούπολη με 91-83.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην του γνωστού με τον Τζέιμς Γκιστ. 
Στον αντίποδα, η Εφές με ρεκόρ 8-8 γνωρίζει πως σε περίπτωση νίκης όχι απλώς πιάνει τον Παναθηναϊκό, αλλά θα τον «καβαλήσει» έχοντας κερδίσει και τα δύο μεταξύ τους ματς. Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν έχει αγωνιστικούς πονοκεφάλους.

Σύμμαχος του Παναθηναϊκού η παράδοση καθώς σε 22 αγώνες έχει νικήσει στους 13.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Νταβίντ Ρομάνο (Ισραήλ).

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Παναθηναϊκός - Αναντολού εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση