GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος διαδέχτηκε τον Τραμπ στο "The Apprentice";

«Σας εξολόθρευσαν» αντί για το «Απολύεστε», θα ακούν τώρα οι συμμετέχοντες στην εκπομπή τηλεριάλιτι, "The Celebrity Apprentice"...


«Σας εξολόθρευσαν» αντί για το «Απολύεστε», θα ακούν τώρα οι συμμετέχοντες στην εκπομπή τηλεριάλιτι, "The Celebrity Apprentice".

Ο πρωταγωνιστής του «Terminator» και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ διαδέχτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ στην παρουσίαση της εκπομπής.

O 69χρονος αυστριακής καταγωγής ηθοποιός, έγινε διάσημος την δεκαετία του 1980 πρωταγωνιστώντας σε ταινίες δράσης όπως ο «Εξολοθρευτής» (1984) και «Κόναν ο Βάρβαρος» (1982), ενώ διετέλεσε κυβερνήτης της Καλιφόρνιας το διάστημα 2003-2010.

Σήμερα αναλαμβάνει καθήκοντα παρουσιαστή και «αφεντικού» στην εκπομπή χάρη στην οποία αναδείχθηκε σε εθνικής εμβέλειας αστέρα ο Ντόναλντ Τραμπ, πολύ προτού θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Κρίνοντας εξάλλου από τις αντιδράσεις των σχολιαστών και των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο Σβαρτζενέγκερ κατάφερε να βγει «αλώβητος» από το πρώτο επεισόδιο της όγδοης σεζόν της σειράς, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στο Λος Άντζελες, και προβλήθηκε χθες το βράδυ. Συμπρωταγωνιστές του διάσημοι όπως, ο Μπόι Τζορτζ αλλά και σύμβουλοι όπως ο επενδυτής Ουόρεν Μπάφετ.

«Η πρώτη εκπομπή δεν ήταν εύκολη. Όμως οι διάσημοι γνωρίζουν τις προσδοκίες μου τώρα. Ρισκάρετε, δώστε τα όλα» ήταν το tweet που έστειλε μετά το σόου.

Σε μια αμφιλεγόμενη συμφωνία, το στούντιο που έχει αναλάβει την παραγωγή της εκπομπής, το MGM Television, είχε γνωστοποιήσει τον Δεκέμβριο ότι ο μεγιστάνας που θα αναλάβει επίσημα καθήκοντα στον Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου, θα παραμείνει εκτελεστικός συμπαραγωγός της εκπομπής, με το όνομά του να δεσπόζει στους τίτλους.

Το στούντιο παραγωγής εντούτοις αρνήθηκε να πει λεπτομέρειες σχετικά με την αμοιβή του Ντόναλντ Τραμπ, ακόμη κι αν η σύμβουλός του Κελιάν Κόνγουεϊ είχε δηλώσει ότι είναι «απίθανο» να αποδεχθεί αμοιβή, υπενθυμίζοντας παράλληλα τη δέσμευσή του να μην λάβει το μισθό του προέδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση