GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΓΡΙΟ «άδειασμα» BEΛΟΠΟΥΛΟΥ σε ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ…

Με αφορμή την μη έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών στη γείτονα χώρα και τις δηλώσεις του Ρ.Τ. Ερντογάν ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός τον εί...

Με αφορμή την μη έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών στη γείτονα χώρα και τις δηλώσεις του Ρ.Τ. Ερντογάν ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός τον είχε διαβεβαιώσει ότι η υπόθεση ήταν θέμα ημερών, ο Άδωνις Γεωργιάδης βρήκε την ευκαιρία για λεονταρισμούς.
Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twiiter, o αντιπρόεδρος της ΝΔ, σχολίασε πως «Ο Ερντογάν πίστεψε την διαβεβαίωση του Αλ. Τσίπρα ότι θα έλυνε το θέμα εντός ημερώv…καλά Ταγίπ δεν ήξερες δεν ρώταγες…».



Ο κ. Γεωργιαδης, όμως, ξεχνά πολύ εύκολα και προχωρά σε αναρτήσεις χωρίς να θυμάται το παρελθόν και τις δικές του πολιτικές ενέργειες προς όφελος των Τούρκων
Ευτυχώς, ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, έσπευσε να του θυμίσει το «παρελθόν» του, με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter, στην οποία τονίζει: «ΤΟΥΙΤ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΔΙΝΕ ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ ΣΕ…ΤΟΥΡΚΟΥΣ!».



Υπενθυμίζουμε, ότι το voicenews.gr είχε αναδείξει το θέμα με παλαιότερο άρθρο στις 28 Νοέμβριου 2016, το οποίο και σας παραθέτουμε ολόκληρο:
Το ξεπούλημα της χώρας δεν έχει κανένα φραγμό, ούτε καν αν σκεφτεί κανείς τους κινδύνους για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας.
Ίσως δεν το γνωρίζετε, ή δεν το θυμάστε, αλλά η Μαρίνα στο Λιμάνι της Μυτιλήνης έχει πουληθεί σε Τούρκους επενδυτές.
Ποιος όμως είναι ο πολιτικός που έκανε αυτή την πώληση;
Ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Την πράξη αυτή την είχε υπογράψει όταν ήταν ακόμα στο ΛΑΟΣ και είχε διατελέσει υπουργός την περίοδο της Συγκυβέρνησης.
Το γεγονός αυτό είχε προκαλέσει έντονες διαφωνίες από την πλευρά του Κ.Βελόπουλου, ο οποίος είχε έντονα αντιταχθεί σε αυτή, με γνώμονα το Εθνικό Συμφέρον.
Μαζί με την διαφωνία επί του συγκεκριμένου θέματος, θυμίζουμε και την άλλη μεγάλη διαφωνία που είχε ο Κ.Βελόπουλος με το ΛΑΟΣ και αφορούσε το ενδεχόμενο πώλησης του Ελληνικού στο Ντόναλντ Τραμπ. Τις λεπτομέρειες του συγκεκριμένου θέματος μπορείτε να τις διαβάσετε ΕΔΩ.
Οι πωλήσεις σε ξένους επενδυτές δεν είναι από μόνες τους λανθασμένες. Ωστόσο ποτέ δε μπορεί να γίνονται με μόνο γνώμονα τα χρήματα, αλλά πρέπει να συνυπολογίζονται και άλλοι παράγοντες. Η ιδιαιτερότητα και της Λέσβου, γεωγραφικά, και οι απαιτήσεις των Τούρκων επί του ελληνικού εδάφους θα έπρεπε να είναι από μόνες τους αποτρεπτικές για τη συγκεκριμένη πώληση.

http://voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/87677-agrio-adeiasma-belopoulou-se-georgiadi.html

5 σχόλια

  1. Oι Ελληνες Πρωθυπουργοί μας ήταν και είναι στόχοι.. είχαν και έχουν επάνω τους στραμμένα ΌΠΛΑ για την εξόντωσης αυτών και τον οικογενειών τους, δυστυχώς δεν κατάφερε η ασφάλεια της χώρας μας ΕΥΠ κ.τ.λ να τους προστατέψει ΠΌΤΕ..

    Ενεργούν υπό καθεστώς φόβου και προδοσίας...Το καταλαβαίνουν μόλις γίνουν πρωθυπουργοί δυστυχώς, έτσι γίνονται και προδότες στα πιστεύω τους ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΈΛΟΥΝ..

    Το παιγνίδι πλέον θα εξελιχτεί ως έξεις.. Θα Προσπαθούν με κάθε τρόπο να πετάξουν ο ένας στον άλλο τον μουντζούρη...

    Οι Πρωθυπουργοί στόχοι χωρίς ντροπή από ξένες δύναμης ήταν και είναι: Κώστας Καραμανλής...Γεώργιος Παπανδρέου..Αντώνης Σαμάρας...Αλέξης Τσίπρας..

    Όσο για της Εκλογές, καθαρές εκλογές στην Ελλάδα κατάντησε το πιο σύντομο ανέκδοτο, η τελευταίες ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ που έγιναν ήταν αυτές 10ης Οκτωβρίου του 1993..ΟΛΕΣ οι άλλες που ακολούθησαν ήταν ΠΡΟΚΆΤ και νοθευμένες...Σήμερα προσπαθούν να επιβάλουν τον Μητσοτάκη και θα τον επιβάλουν , έξω υπαρχή ένας λαό που πιστεύει ακόμα ότι ένας Σώρρας έχει 3-4 ΌΧΙ ΔΙΣ--ΑΛΛΑ ΤΡΙΣ!!!

    Ακούστε ΚΑΛΆ όταν μιλά ο Μητσοτάκης και προσέξετε της λεπτομέρειες στο τι λέει, ίσως τότε να καταλάβετε πολλά.. ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΆΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ ΤΑ ΈΔΕΙΞΑΝ ΌΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ και το ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΕΙ..Έτσι από φόβο του ετοιμάζετε και αυτός από ΤΏΡΑ να ΣΏΣΕΙ την ζωή του και της οικογενείας του..ΔΙΌΤΙ κάποια στιγμή θα του πουν ΓΙΑ ΈΛΑ ΚΑΙ ΕΣΎ ΝΑ αναλάβεις να {εκτελείς} καθήκοντα πρωθυπουργού...

    Τι μας λέει ο λοιπόν ο φοβισμένος άνθρωπος Κυριάκος και είναι φυσιολογικό..{ΛΑΕ ΜΟΥ} Συμφωνία Αλήθειας δηλαδή!! μην περιμένετε ΑΠΌ ΈΜΕΝΑ να καταργήσω ΤΊΠΟΤΑ από αυτά που θα βρω η που θα μου ζητήσουν {Συμφωνία Αλήθειας ΛΈΓΕΤΕ ΑΥΤΌ}.

    Λέει κάτι για να φαίνεται ότι λέει ότι κατάργηση ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΆ το 30% από τον ΕΝΦΙΑ.. ΆΛΛΑ ποιος θα ζει για θυμάται μετά από δυο χρόνια το τι είπε..Λέει θα μειώσει την φορολογία όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες κ.τ.λ.. δεν θα τον ακούστε ΠΟΤΕ να λέει για αύξηση μισθού,η συντάξεων , η για την εργασιακή προστασία... ΟΎΤΕ ΌΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΉΣΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΝΌΜΟ,δεν αναφέρετε ΚΑΝ ούτε στους μνημονιακους νόμους του Τσίπρα..ΌΛΑ ΑΥΤΆ είναι τυχαία;.. ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ και αυτός ο φουκαράς να μην την πατήσει σαν τον Τσίπρα {με ένα νόμο και ένα άρθρο θα έκανε ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ τα τρία δυο}..

    Ο ΔΕ ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΈΣΤΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΦΌΒΟ ΤΟΥ ΌΤΑΝ ένας ΛΑΟΣ με το δημοψήφισμα του έδωσε το 62% και την εξουσία να τους πει ΕΩΣ ΕΔΩ ΡΕ...ΟΜΩΣ ΧΈΣΤΗΚΕ διότι τον είχαν πάει και του είχαν δείξει τα λέιζερ που σημάδευαν αυτόν και την οικογένεια του ..Όπως και τους προηγούμενους πρωθυπούργους μας..Τον δε Τσίπρας ΤΟΝ ΈΚΑΝΑΝ ΈΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΌ ΡΑΚΟΣ.. Αν ήταν στο ΧΈΡΙ του θα είχε κάνει εκλογές από τον Αύγουστο του 2015..ΆΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΊΖΕΙ ΑΥΤΟΣ, όταν του πουν αυτοί θα ΚΆΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    Ο Μητσοτάκης λοιπόν τα ξέρει αυτά του τα έδειξαν.. Έτσι ΠΡΙΝ αναλάβει να {εκτελεί} καθήκοντα πρωθυπουργού θέλει να γλυτώσει πρώτα άπω κυνήγι που θα πέσει από τον Ελληνικό ΛΑΌ διότι τα πράγματα γίνουν πολύ άγρια με την μορφή που θα πάρει η φτωχοποίηση του κόσμου που η κόλαση του Δάντη θα μοιάζει παράδεισος ...

    Ένα φοβάμαι να μην πετύχουν οι ΝΑΖΙΣΤΕΣ το δόγμα του ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΣΟΚ...Ελληνες εναντίον Ελλήνων με πάρα πολύ ΑΊΜΑ...

    Όσο για τους Γερμανοτσολιάδες προδότες τους επιβάλουν στα επιτελεία της εξουσίας που υπάρχει η σε αυτή που έρχεται και φαίνονται οι ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ..Όταν πάνε να ξεφύγουν ΔΙΌΤΙ η βρόμα τους φέρνει αντιδράσεις στον κόσμο τους μαζεύει το ΝΑΖΙΣΤΙΚΌ κλιμάκιο μην τους χαλάσουν την σούπα..

    Η Ελπίδα μας δυστυχώς είναι μόνο ΜΙΑ ,να συνεχιστούν να γίνονται οι τεκτονικές αλλαγές από ΔΕΞΙΟΥΣ--ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ όπως θέλετε πέστε τους..ΔΙΌΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΆ μετά τον Άρη Βελουχιώτη και τον Τσε Γκεβάρα, δεν ξέρει να ΠΟΛΕΜΆ το Θεωρεί βαρβαρότητα το να κρεμά τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ {ΔΕΞΙΟΥΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ}..

    Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΘΑ ΠΆΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΆΟΛΟ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΑΤΕΊ ΤΊΠΟΤΑ ..ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΌΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΔΙΣΜΌ ΤΟΥ ..Μην κάνουμε ότι δεν τους βλέπουμε τι κάνουν και πηδάνε από κόμμα σε κόμμα σαν τους ψύλλους και πάνε και κάθονται στο σβέρκο του εκάστοτε {ΗΓΈΤΗ}.

    Uros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΠΛΕΥΡΙΣΜΟΣ;;

    Ένας δέκτης GPS χρησιμοποιεί trilateration (μια πιο σύνθετη εκδοχή του τριγωνισμού) για να καθορίσει τη θέση του σχετικά με την επιφάνεια της γης με το χρονοδιάγραμμα σήματα από τρεις δορυφόρους στο Παγκόσμιο Σύστημα Εντοπισμού Θέσης...

    Το GPS είναι ένα δίκτυο δορυφόρων που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη γη και για να στείλετε ένα μήνυμα στους δέκτες GPS παρέχοντας ακριβείς λεπτομέρειες για την τοποθεσία του παραλήπτη, την ώρα της ημέρας, και η ταχύτητα η συσκευή κινείται σε σχέση με τους τρεις δορυφόρους....


    Κάθε δορυφόρος στον αστερισμό GPS στέλνει περιοδικά σήματα μαζί με ένα σήμα χρόνου.

    Αυτά λαμβάνονται από συσκευές GPS, τα οποία στη συνέχεια θα υπολογίσει την απόσταση μεταξύ της συσκευής και κάθε δορυφόρου με βάση την καθυστέρηση μεταξύ του χρόνου που το σήμα απεστάλη και του χρόνου όταν ελήφθη...

    Τα σήματα ταξιδεύουν με την ταχύτητα του φωτός, αλλά υπάρχει μια καθυστέρηση επειδή οι δορυφόροι βρίσκονται σε ύψος δεκάδων χιλιάδων χιλιομέτρων πάνω από τη γη...
    Μόλις μια συσκευή GPS έχει αποστάσεις για τουλάχιστον τρεις δορυφόρους, μπορεί να εκτελέσει τους υπολογισμούς trilateration...

    Trilateration λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο να προσδιορίσει τη θέση σας στο χάρτη γνωρίζοντας την ακριβή απόσταση από τρία διαφορετικά ορόσημα χρησιμοποιώντας ένα ζευγάρι πυξίδες... Όταν οι τρεις κύκλοι με επίκεντρο κάθε ένα από τα ορόσημα επικαλύπτονται είναι η τοποθεσία σας δίνεται η ακτίνα του κάθε κύκλου είναι η απόσταση σας από κάθε ορόσημο...

    Στην έκδοση του GPS, οι υπολογισμοί πραγματοποιούνται σε τρεις διαστάσεις με ένα φανταστικό σύνολο των 3D πυξίδες, έτσι ώστε η τοποθεσία σας είναι όπου τρεις σφαίρες ακτίνας δίνεται από την απόσταση σε κάθε ένα από τα τρία δορυφόρων επικαλύπτονται.

    Εάν η συσκευή GPS μπορεί να δει έναν τέταρτο δορυφόρο, τότε οι μετρήσεις είναι σε ΔΙΠΛΌ ΈΛΕΓΧΟ...

    Η διαδικασία υπολογισμού συμβαίνει πολύ γρήγορα, επιτρέποντας στη συσκευή GPS για να εντοπίσει τη θέση, το υψόμετρο του (αν είναι σε ένα αεροσκάφος), την ταχύτητα και την κατεύθυνση...

    Οι μεταδόσεις προγραμματίζονται να αρχίζουν με ακρίβεια λεπτού και μισού λεπτού όπως υποδεικνύει το ατομικό ρολόι του δορυφόρου... Το πρώτο μέρος του σήματος GPS λέει ο δέκτης τη σχέση μεταξύ του δορυφόρου ρολόι και GPS χρόνο... Το επόμενο κομμάτι των δεδομένων δίνει το δέκτη ακριβείς πληροφορίες τροχιά του δορυφόρου...

    Υ.Γ..Αδωνι τι πιστεύεις; Αν το 2017 υπαρχή ένας με γνώσης στην τεχνολογία αιχμής που αλλάζεις πορείες αεροσκαφών μπορεί να ακούσει πίσω από κουρτίνες;;; {η και να δει θα πω το πως}..

    Ξέρετε Γράφω βλακείες για μερικούς στα 66 χρόνια μου μόνο για αυτές {κατέχω=ξέρω=κατανοώ } άλλα και ΠΟΥ προσπαθώ να μάθω εδώ και 40 χρόνια..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. Ιστορία του GPS για να ψαχτούμε να δούμε ποιος είναι ποιος...

    Αρχικά είχε σχεδιαστεί για στρατιωτικές και κατασκοπευτικές εφαρμογές στο ύψος του Ψυχρού Πολέμου στη δεκαετία του 1960, με την έμπνευση να έρχεται από την έναρξη της από το σοβιετικό διαστημόπλοιο Σπούτνικ το 1957..

    Το παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού θέσης (GPS) - είναι ένα δίκτυο δορυφόρων που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη Γη σε σταθερά σημεία..

    Σήμερα έχουν εξελιχτεί και πιάνουν ΌΛΑ τα σήματα ήχου, κινήσεις και εικόνας, σε όλο τον πλανήτη σε ακτίνα προς τα κάτω σε οποιονδήποτε μέρος στη γη που έχει δέκτη GPS και που πολλοί το έχουν {και δεν το γνωρίζουν ιστορίες κατασκόπων}...

    Αυτά τα σήματα φέρουν ένα κωδικό, την ώρα και το γεωγραφικό σημείο δεδομένων που επιτρέπει στο χρήστη να εντοπίσει την ακριβή θέση, την ταχύτητα και το χρόνο σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη....{ πιάνουμε το λαθρεμπόριο ΝΑΙ αν το επιβάλλομαι που όταν το δούμε κλειστό αρχίζει το κυνήγι μεχρι εξόντωσης..


    Το GPS imageTransit ήταν το πρώτο δορυφορικό σύστημα που ξεκίνησε από τις ΗΠΑ και το τα δεδομένα τα επεξεργαζόταν μόνο από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ το 1960..

    Με μόλις πέντε δορυφόρους σε τροχιά γύρω από τη Γη επέτρεπε στα πλοία να καθορίσουν τη θέση τους στις θάλασσες μία φορά κάθε ώρα... Το 1967 Transit διαδέχθηκε ο δορυφόρος Timation, η οποία κατέδειξε ότι η υψηλής ακρίβειας με ατομικά ρολόγια θα μπορούσε να λειτουργήσει στο χώρο....

    Το GPS αναπτύχθηκε γρήγορα για στρατιωτικούς σκοπούς, στη συνέχεια, με συνολικά με 11 δορυφόρους "Block" που ξεκίνησα και λειτούργησαν μεταξύ του 1978 και του 1985.

    Ωστόσο, δεν ήταν γνωστά αυτά μέχρι η ΕΣΣΔ κατέρριψε ένα κορεάτικο επιβατικό αεροσκάφος - πτήση 007 - το 1983,....Η κυβέρνηση στις ΗΠΑ ήλθε σε δίλημμα είχαν όμως το κίνητρο να δείξουν στο πλατύ κοινό το GPS για την ασφάλεια και να μπουν νέες πολιτικές στα αεροσκάφη..

    Έτσι οι εφαρμογές μπήκαν υποχρεωτικά σε αεροσκάφη, πλοία και μέσα μαζικής μεταφοράς σε όλο τον κόσμο { με η χωρίς έγκριση} ώστε να μπορούν να καθοριστούν οι θέσεις τους...

    GPS image Αναβάθμιση του GPS καθυστέρησε από τη NASA με καταστροφή το 1986 του διαστημικό λεωφορείο Challenger SS έτσι όλα πάγωσαν μέχρι το 1989 οταν και ξεκίνησαν πάλι με τους πρώτους δορυφόροι Block II....

    Μέχρι το καλοκαίρι του 1993, οι ΗΠΑ είχαν στο διάστημα 24ο δορυφόρο Navstar τους σε τροχιά, η οποία ολοκλήρωσε τη σύγχρονη ομάδα δορυφόρων GPS - ένα δίκτυο 24 - γνωστό σήμερα ως το παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού θέσης, ή GPS....Οι 21 δορυφόροι ήταν ενεργοί ανά πάσα στιγμή οι άλλοι 3 δορυφόροι ήταν για ανταλλακτικά..Το 1995 ανακηρύχθηκε σε πλήρη λειτουργία..

    Το σημερινό δίκτυο GPS διαθέτει 30 ενεργούς δορυφόρους στον αστερισμό GPS.

    Σήμερα, το GPS χρησιμοποιείται για δεκάδες εφαρμογές πλοήγησης, εύρημα διαδρομή, για τους οδηγούς, χάρτες, λήψης αποφάσεων, έρευνα για τους σεισμούς, κλιματικές μελέτες, είναι ένα υπαίθριο παιχνίδι κυνήγι θησαυρού γνωστό και ως γεωαναζήτηση...Όλοι σήμερα κουβαλάτε από GPS άλλοι το ξέρουν,{{άλλοι δεν το ξέρουν και πέφτουν από τα σύννεφα}}..

    ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ ΣΉΜΕΡΑ ΜΗΧΑΝΉ- ΤΗΛΕΦΩΝΏ- ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ- ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ--ΛΑΜΠΑ--ΒΡΎΣΗ --ΚΟΥΖΊΝΑ ΨΥΓΕΊΟ--ΡΑΔΙΌΦΩΝΟ να μην έχει ένα τόσο ΔΑ {πιξ} που να μην σας καταγράφει;;;...


    Uros..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Γλωσσάρι GPS..

    GPS - Παγκόσμιο Σύστημα Εντοπισμού Θέσης, μια βοήθεια δορυφορικής πλοήγησης στη διάθεση του κοινού...

    Δέκτη GPS - μια συσκευή που μπορεί να κλειδώσει σε σήματα από δορυφόρους πλοήγησης και να τα χρησιμοποιήσει για να παρέχει την τοποθεσία, το υψόμετρο και την ταχύτητα στον χρήστη..

    Συσκευή πλοήγησης - Δορυφορική συσκευή πλοήγησης, ένα είδος δέκτη GPS που χρησιμοποιείται για τη δρομολόγηση και τη χαρτογράφηση...

    Οθόνη αφής - η οθόνη LCD σε συσκευές συσκευή πλοήγησης που ανταποκρίνεται στο δάχτυλο πίεση για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις..

    Ώρα GPS - η τυποποιημένη χρονική στιγμή στην οποία το GPS Οι δορυφόροι συγχρονίζονται, δεν είναι συνδεδεμένη με την περιστροφή της γης, έτσι δεν υπάρχουν «άλμα δευτερόλεπτα" στην ώρα GPS..

    GPS αστερισμός - η ομάδα των περίπου 30 δορυφόρους GPS σε τροχιά γύρω από τη γη που εκπέμπουν σήμα μικροκυμάτων που πρέπει να λαμβάνονται από τους δέκτες GPS
    Ταλαντωτής - ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα ενσωματωμένο δέκτη GPS που παρέχει το χρονοδιάγραμμα για τα σήματα μικροκυμάτων από τους δορυφόρους...

    Σήμα μικροκυμάτων - ένα σήμα υψηλής ενέργειας ραδιόφωνο που φέρει μια έκρηξη των δεδομένων από τους δορυφόρους GPS με την ταχύτητα του φωτός στους δέκτες στη γη..

    Nanosecond - ένα δισεκατομμυριοστό του δευτερολέπτου...

    Geocaching (γνωστός και ως GPS κυνήγι θησαυρού) - ένα υπαίθριο παιχνίδι για την ψηφιακή εποχή στην οποία κάποιος "κρύβει" το θησαυρό ή "geocache" και οι παίκτες, "geocachers" χρησιμοποιούν δέκτη GPS τους για να προσπαθήσουν να το βρουν..

    POIs - Σημεία ενδιαφέροντος, εστιατόρια, βενζινάδικα, οδικής βοήθειας, ξενοδοχεία και πολλά πολλά πολλά πολλά άλλα, συχνά ενσωματωμένα στο λογισμικό χαρτογράφησης της συσκευής πλοήγησης..που ειναι;;;ΠΟΥ.

    Πακέτο κυκλοφορίας - προαιρετικό add-on για συσκευές πλοήγησης { βρύσες} σε νέα κυκλοφορία και παρέχει περιστατικα ειδοποιήσεις και προαιρετικά σας δίνει μια νέα διαδρομή..

    MP3 player - φορμά συμπίεσης ήχου που προσφέρονται σε ορισμένες συσκευές πλοήγησης που επιτρέπει στους χρήστες να ακούσετε μουσική, ηχητικά βιβλία και podcast εν κινήσει..και το αντίστροφο...ΚΑΙ ΑΚΟΎΕΙ, ΚΑΙ ΒΛΈΠΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΆΦΕΙ..

    Τι βλακείες γράφω εεε ??? μην πεις Βελόπουλε ότι είμαι δαιμονισμένος γιατί θα σου στείλω τον ΑΔΩΝΙ να κάνετε ανταγωνισμός για 800 χρόνια στης εργασίες σας να πουλάτε βιβλία . Πια βιβλία τώρα πρόσχημα είναι δεν το κάνετε για βιβλία αλλά για να πουλάτε την μούρη ΜΠΑΣ και μπείτε στην βουλή που έχει καλό μισθό..και πολλά κώνε

    Uros..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιον εχεσε το περιστερι με το πωπουδακι του;
    τον κρονοληρο σαβανοτσεπη κωλοτουμπα;
    α)τον μπουμπουκο μανωλιδη;
    β)τον λουλουκο τηs κοτερατζουs;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση