GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO: Η στιγμή της διάσωσης των επιζώντων στο ξενοδοχείο

Οκτώ άνθρωποι, ανάμεσά τους και δύο παιδιά βγήκαν σήμερα ζωντανοί κάτω από το θαμμένο στο χιόνι ξενοδοχείο Rigopiano της κεντρικής Ιτ...


Οκτώ άνθρωποι, ανάμεσά τους και δύο παιδιά βγήκαν σήμερα ζωντανοί κάτω από το θαμμένο στο χιόνι ξενοδοχείο Rigopiano της κεντρικής Ιταλίας που επλήγη την Τετάρτη από χιονοστιβάδα.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης οι επιζώντες κατάφεραν να σωθούν επειδή προφυλάχθηκαν κάτω από οροφή μέσα στην κουζίνα του ξενοδοχείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μπόρεσαν μάλιστα εκεί να ανάψουν και μια μικρή φωτιά.

Συνολικά στο ξενοδοχείο Rigopiano, σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς, βρίσκονταν 35 άνθρωποι. Με τους οκτώ επιζώντες που εντοπίσθηκαν σήμερα το πρωί, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, ο αριθμός των διασωθέντων αυξάνεται στους 10, ενώ 4 άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί. Οι υπόλοιποι 23 περιλαμβάνονται στον κατάλογο των αγνοουμένων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΌ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση