GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργία πείνας από Ρούπα-Μαζιώτη για να δοθεί η επιμέλεια του παιδιού τους σε συγγενείς τους - BINTEO

Απεργία πείνας και δίψας ξεκινά η Πόλα Ρούπα. Τη δήλωσή της συλληφθείσας διάβασε έξω από τη ΓΑΔΑ η αδελφή της.  "Ξεκινάω απεργία πεί...


Απεργία πείνας και δίψας ξεκινά η Πόλα Ρούπα. Τη δήλωσή της συλληφθείσας διάβασε έξω από τη ΓΑΔΑ η αδελφή της.  "Ξεκινάω απεργία πείνας προκειμένου να δοθεί το παιδί τώρα στη μάνα μου και την αδελφή μου" αναφέρει η Πόλα Ρούπα.

 

 

Στη συνέχεια επανήλθε και διευκρίνισε πως η αδελφή της ξεκινά και απεργία δίψας.  

"Σε ό,τι αφορά εμένα θα παραμείνω εχθρός τους. Μέχρι να πεθάνω και δεν θα με λυγίσουν ποτέ. Ζήτω η επανάσταση" καταλήγει η δήλωση της Πόλας Ρούπα. 

 

Λίγη ώρα αργότερα αναρτήθηκε στον ιστότοπο indymedia και η δήλωση του Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος αναφέρει οτι μετά την σύλληψη της συντρόφου του και την άρνηση της εισαγγελέως ανηλίκων να δώσει για επιμέλεια το παιδί στους συγγενείς της, θεωρεί ότι «το κράτος ουσιαστικά απήγαγε τον γιο μας, μας εκδικείται για τις επιλογές αγώνα που κάναμε, του ένοπλου αγώνα» και καταλήγει:

«Ο γιος μας είναι το παιδί δυο επαναστατών και είναι υπερήφανος για τους γονείς του. Δεν μας λυγίζει κανένας εκβιασμός. Τις επιλογές μας τις υπερασπιζόμαστε με την ίδια μας την ζωή.

Από σήμερα ξεκινάω μαζί με την συντρόφισσά μου απεργία πείνας και δίψας με αίτημα να δοθεί ο γιος μας στους συγγενείς.

Η ένοπλη επανάσταση των από κάτω είναι η μόνη λύση».

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση