ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Κοτζιάς για Κυπριακό: Έχουν γίνει θετικά βήματα αλλά υπάρχουν διαφωνίες - ΒΙΝΤΕΟ

Share it:

Εγγυήσεις, παρεμβατικά δικαιώματα και ασφάλεια αποτελούν τα «αγκάθια» στις συνομιλίες που συνεχίζονται στη Διάσκεψη της Γενεύης, τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος σημείωσε ότι έχουν γίνει θετικά βήματα, ωστόσο υπάρχουν και διαφωνίες.

«Το πρόβλημα του Κυπριακού είναι θέμα κατοχής της Κύπρου και παράνομης επέμβασης στο εσωτερικό της», είπε ο κ. Κοτζιάς και συμπλήρωσε ότι η ελληνική πλευρά θα μπορούσε να συμφωνήσει στη δημιουργία μίας ομάδας που θα ελέγχει εάν υλοποιούνται οι αποφάσεις.

«Δεν θέλουμε παρεμβατικά δικαιώματα, θέλουμε αποχώρηση του στρατού» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών και πρόσθεσε ότι μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών σήμερα, θα εκδοθεί ανακοίνωση που θα περιγράφει τα επόμενα βήματα μέχρι της 23 Ιανουαρίου, όταν και προγραμματίζεται να διεξαχθεί συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των εγγυητριών δυνάμεων.

Share it:
Reactions:

Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση