GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ο διευθυντής της εφημερίδας "Παραπολιτικά"

Πριν από λίγο συνελήφθη ο διευθυντής της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Παναγιώτης Τζένος, έπειτα από μήνυση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου...


Πριν από λίγο συνελήφθη ο διευθυντής της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Παναγιώτης Τζένος, έπειτα από μήνυση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.  

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα parapolitika.gr,  αστυνομικοί με πολιτικά συνοδευόμενοι από εισαγγελέα συνέλαβαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου τον Παναγιώτη Τζένο.  Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, μέσα και έξω από τα γραφεία των Παραπολιτικών βρίσκονταν περισσότεροι από δέκα αστυνομικοί.

Η μήνυση κατατέθηκε με αφορμή το ρεπορτάζ της εφημερίδας για το ταξίδι που πραγματοποίησε ο κ. Καμμένος στις Αυστριακές Άλπεις την περίοδο των εορτών.

Ο Παναγιώτης Τζένος οδηγείται στον Εισαγγελέα, προκειμένου να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση