GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΠΕΡΔΕΜΑ! Η (ανιψιά του Μητσοτάκη) Αντ. Λυμπεράκη δεν γυρίζει (με τη Δράση) στη ΝΔ!

Ο Θ. Σκυλακάκης συναντήθηκε με τον Κυριάκο  Μητσοτάκη και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η προσχώρηση της Δράσης στη ΝΔ. Όμως κάποια στελέχη...

Ο Θ. Σκυλακάκης συναντήθηκε με τον Κυριάκο  Μητσοτάκη και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η προσχώρηση της Δράσης στη ΝΔ. Όμως κάποια στελέχη φαίνεται ότι δεν ακολουθούν, όπως η Αντιγόνη Λυμπεράκη η οποία με ανάρτησή της -και με αφορμή σχόλιο της Αυγής- ξεκαθαρίζει ότι παραμένει στο Ποτάμι. Η Αντ. Λυμπεράκη, που είχε εκλεγεί και βουλευτής με το Ποτάμι τον Ιανουάριο του 2015, τυγχάνει και ανιψιά του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. 
Γράφει λοιπόν τα  εξής

Antigone Lyberaki
 Έτσι εικονογράφησε η σημερινή ΑΥΓΗ το σχόλιο με τους ευσεβείς της πόθους...
Με τον Θοδωρή γνωριστήκαμε στα φοιτητικά μας χρόνια, εκπροσωπώντας διαφορετικούς χώρους: εκείνος τη ΝΔ κι εγώ την Αριστερά. Γίναμε από τότε φίλοι και παραμείναμε, σε πείσμα όλων όσων πιστεύει η ΑΥΓΗ περί "ορθής πολιτικής συμπεριφοράς". Συμπέσαμε μετά τη χρεωκοπία της χώρας στη Δράση, υποστηρίζοντας με πάθος το "Πολιτες και όχι Πελάτες", στην εποχή που θεωρούσαμε ότι "πριν αποφασίσουμε αν θα πάμε Κυκλάδες ή Σποράδες, έπρεπε να φροντίσουμε να μην πάμε στον πάτο". Και συνεχίσαμε να γειτονεύουμε στο Ποτάμι.
Δεν θα τσακωθούμε τώρα. Αλλά δεν είμαστε πλέον συνταξιδιώτες. Εύχομαι, Θοδωρή, να βρεις γλώσσα να συνεννοηθείς με τις νέες σου παρέες (Στυλιανίδη, Βούλτεψη και Παπακώστα, μεταξύ άλλων πολλών) χωρίς να ξεχάσεις τη γλώσσα της λογικής και του ορθού λόγου.
Η μισή φωτογραφία μετακομίζει (ίσως να γυρνάει και στο σπίτι της). Η άλλη μισή είναι πολύ ευτυχής εκεί που βρίσκεται -άλλωστε το Ποτάμι είναι ευρύχωρο και φιλόξενο. Γι αυτό είναι το καλύτερο σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση