GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά την αποχαιρετιστήρια ομιλία, ο Ομπάμα πήγε... παράνυμφος σε γάμο!

Λίγες ώρες μόνο μετά την πολύωρη αποχαιρετιστήρια ομιλία του στο Σικάγο, ο Μπαράκ Ομπάμα απέδειξε για ακόμη μία φορά πόσο ακομπλεξάρι...


Λίγες ώρες μόνο μετά την πολύωρη αποχαιρετιστήρια ομιλία του στο Σικάγο, ο Μπαράκ Ομπάμα απέδειξε για ακόμη μία φορά πόσο ακομπλεξάριστος άνθρωπος (και Πρόεδρος) είναι: πέταξε μέχρι τη Φλόριντα για να πάει στον γάμο δύο στενών του συνεργατών στον Λευκό Οίκο.

Μάλιστα, δεν πήγε ως απλός καλεσμένος αλλά ως «παράνυμφος», για την ακρίβεια «παραγαμβρός (groomsman).

Ο Marvin Nicholson, διευθυντικός στέλεχος  του Λευκού Οίκου, προσωπικός βοηθός του προέδρου και συμπαίκτης του στο γκολφ, παντρεύτηκε την Helen Pajcic, με την οποία γνωρίστηκαν το 2008, στην προεκλογική εκστρατεία του Ομπάμα . 

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ φόρεσε τη μπουτονιέρα του και στάθηκε μαζί με τον ΥΠΕΞ Τζον Κέρι και άλλους φίλους και συγγενείς, από την πλευρά του γαμπρού. Λεπτομέρεια: Ήταν ο μόνος που φορούσε γραβάτα – ο γαμπρός και οι υπόλοιποι φορούσαν παπιγιόν. 

Αν και έφτασε εγκαίρως για την τελετή, ο Ομπάμα δεν συνοδευόταν από την Μισέλ και έφυγε σχεδόν στη μέση της δεξίωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση