GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Πολάκη στη ΝΔ

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, στη ΝΔ δίνοντας συνέχεια στην αντιπαράθεση τ...


Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, στη ΝΔ δίνοντας συνέχεια στην αντιπαράθεση τους με αφορμή την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό.

Ο κ. Πολάκης νωρίτερα είχε εξαπολύσει επίθεση στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη σχολιάζοντας παράλληλα το σχόλιο του κ. Μητσοτάκη μετά την επίσκεψη στον Ευαγγελισμό ότι "οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι ήρωες".

Η ΝΔ είχε απάντησει με ανακοίνωσή της στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.«Αντί να βρίζει όμως, επειδή ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε χρέος του να μιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς, ας τολμήσει - όπως υποχρεούται - να κάνει το ίδιο" επεσήμανε η ΝΔ.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Πολάκη:

"Προς ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ενταύθα :

Χανιά, Ιεράπετρα, Αγ. Νικόλαος, Καλαμάτα, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, Λευκάδα, Πρέβεζα, Γεννηματάς, Ευαγγελισμός, Σαντορίνη, Σύρος, ΚΑΤ, Άγιος Σάββας, Άρτα είναι μερικά από τα νοσοκομεία που έχω επισκεφτεί επισήμως (και αλλά πολλά ανεπίσημα...). 
Το ξέρω πως σας έχει πειράξει πολύ ότι το 2016 ισορροπήσαμε το δημόσιο σύστημα υγείας που συνειδητά εξαθλιώνεται τα χρόνια της διακυβέρνησης σας, αλλά μην το δείχνετε τόσο.
ΥΓ1: Βρήκατε τίποτα επιλήψιμο στον Ευαγγελισμό;; Γιατί δεν άκουσα κάτι....
ΥΓ2: οι φωτογραφίες είναι από τον ευαγγελισμό στον έλεγχο των έργων των νέων χειρουργείων και Μεθ στον Ευαγγελισμό πριν καιρό (που με προκαλεί η ΝΔ να πάω λέει αν τολμάω!)"

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση