GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Marie-Denise Διαμαντή ΚΡΙΟΣ Η έλευση του Ηλίου στο ζώδιο του Υδροχόου οδηγεί σε σταδιακή βελτίωση της διάθεσης, αλλά και σε μι...


Από τη Marie-Denise Διαμαντή
ΚΡΙΟΣ
Η έλευση του Ηλίου στο ζώδιο του Υδροχόου οδηγεί σε σταδιακή βελτίωση της διάθεσης, αλλά και σε μια σχετική τάση επικοινωνίας με φίλους και συμμετοχής σε συλλογικές δραστηριότητες. Εστιάζεις σε επαγγελματικές κι άλλες υποχρεώσεις, ωστόσο πολλάκις κινείσαι παρασκηνιακά ή τουλάχιστον αισθάνεσαι πως διάγεις εποχή προετοιμασίας. Κάποιες εξελίξεις συνεπάγονται σημαντικές- αλλά όχι αρνητικές – αλλαγές για εσένα της 7/4. Σταθερότητα και εύνοια περιγράφουν τη συγκυρία για εσένα της 12-13/4.
ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα προσφέρει θετικές προδιαγραφές για το δικό σου ζώδιο, σε όποιο δεκαήμερο κι αν έχεις γεννηθεί. Αισιοδοξία, εξωστρέφεια, κοινωνικότητα, επαφή με συλλόγους, εταιρίες και φίλους, ταξίδια, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, προώθηση νομικών υποθέσεων και συμβολαίων / συμφωνιών αποτελούν έννοιες συνυφασμένες με την εύνοια που σε περιβάλλει. Η ευεργεσία αγκαλιάζει – τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά ζητήματα- κυρίως εσένα που γεννήθηκες στις 7/5. Παροδικό «στρίμωγμα», προβλήματα, ανάγκη για υπερπροσπάθεια ή ένα τέλος εποχής δείχνουν οι διελεύσεις για εσένα της 28/4.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι μέρες που ακολουθούν απαιτούν επικέντρωση σ’ έναν δημιουργικό στόχο. Οι εξελίξεις ενδεχομένως θα οδηγήσουν σε μια δικαίωση ή ρύθμιση ή σ’ έναν επαναπροσδιορισμό σχετικά με μια οικονομική υπόθεση. Η διάθεση σταδιακά βελτιώνεται και η αισιοδοξία διαφαίνεται εκ νέου στο βλέμμα σου με την έλευση του Ηλίου στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 20/1, κυρίως αν γεννήθηκες στο α’ δεκαήμερο. Δίας και Κρόνος υποστηρίζουν ως σύμβολα την πρόοδό σου μέσ’ από την αποδοχή ορίων / ευθυνών, εφόσον έχεις γενέθλια στις 12-13-14/6. Βεβαίως, για εσένα της 13/6 οι διελεύσεις δείχνουν παροδική, έντονη δυσκολία, προβλήματα, ανάγκη για υπερπροσπάθεια ή ένα αναγκαστικό τέλος εποχής.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ       
Η εβδομάδα αποτελεί μάλλον ευκαιρία για το μέσο εκπρόσωπο του ζωδίου σου, καθώς η αισιοδοξία και η διάθεση επέκτασης και προόδου σε οδηγούν σε επιτυχίες. Άρης κι Αφροδίτη προσφέρουν ιδιαίτερη εύνοια, τόσο σε προσωπικές, όσο και σε επαγγελματικές – πρακτικές- νομικές επιδιώξεις, εφόσον γεννήθηκες μετά τις 5/7. Ταξίδια, σπουδές και συμμετοχή σε διαγωνισμούς ή αναζήτηση εργασίας σε πολυεθνικά περιβάλλοντα έχουν την τιμητική τους. Ιδιαίτερη ευεργεσία αγκαλιάζει τώρα εσένα της 9/7. Ειδικά αν γεννήθηκες στο α’ δεκαήμερο, έχεις κάθε λόγο να επενδύεις στην επικοινωνία, στη διαπραγμάτευση και στην εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων σε οποιοδήποτε ζήτημα ανακύπτει τόσο σε σχέσεις, όσο και σε συνεργασίες. Η διπλωματική οδός κάνει θαύματα.
ΛΕΩΝ
Η έλευση του Ηλίου στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 20/1 οδηγεί σε εστίαση στον τομέα των σημαντικών για εσένα προσωπικών σχέσεων κι επαγγελματικών συνεργασιών, κυρίως αν γεννήθηκες μέσα στον Ιούλιο. Παράλληλα, φαίνεται πως σε απασχολούν ιδιαιτέρως κάποια ζητήματα φυσικής κατάστασης (δικά σου ή οικείων ατόμων) ή οι τρέχουσες εξελίξεις είτε η διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων στο χώρο της εργασίας ή ένα θέμα που σχετίζεται με το κατοικίδιο ζωάκι σου. Αν γεννήθηκες στις 30-31/7, ενδεχομένως καλό είναι να έχεις υπόψη σου πως οι διελεύσεις δείχνουν παροδική, έντονη δυσκολία, προβλήματα, ανάγκη για υπερπροσπάθεια ή ένα αναγκαστικό τέλος εποχής. Πρόσεξε κυρίως στα συναισθηματικά και οικονομικά θέματα, κι επίδειξε στωικότητα, ωριμότητα και ψυχραιμία σε οτιδήποτε αφορά στο παιδί, στην επιχείρηση, στη διάθεση ή σε μια μεγάλη σου επιθυμία. Δίας και Κρόνος υποστηρίζουν ως σύμβολα την πρόοδό σου μέσ’ από την αποδοχή ορίων / ευθυνών, εφόσον έχεις γενέθλια στις 14-15/8.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι μέρες που ακολουθούν ενέχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι πλανητικές διελεύσεις δείχνουν εστίαση σε ζητήματα που άπτονται των συναισθηματικών- ερωτικών σχέσεων, αλλά και των παιδιών, της επιχειρηματικότητας, της τέχνης  ή της αναψυχής. Δημιουργικότητα κι ευκαιρίες αγκαλιάζουν ως έννοιες τόσο τις προσωπικές σχέσεις, όσο και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Επαφές με νυν αλλά και πρώην συντρόφους είναι στο πρόγραμμα για εσένα του α’ δεκαημέρου που βρίσκεις παράλληλα ευφάνταστους τρόπους για να επιλύσεις κάθε τυχόν προβληματισμό της καθημερινότητας. Ιδιαίτερη εύνοια περιβάλλει εσένα της 9/9, την ίδια εποχή όπου εσύ της 15/9 πιθανώς θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με μια παροδική, έντονη δυσκολία, προβλήματα, ανάγκη για υπερπροσπάθεια ή ένα αναγκαστικό τέλος εποχής.
ΖΥΓΟΣ
Η διέλευση του Ηλίου στον Υδροχόο από τις 20/1 φέρνει σταδιακά αέρα ανανέωσης, έρωτα, αυτοέκφρασης κι αισιοδοξίας, κυρίως για εσένα του α’ δεκαημέρου. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν λόγοι που ακόμα εστιάζεις σ’ ένα οικογενειακό / προσωπικό θέμα ή σε μια υπόθεση που σχετίζεται με το ακίνητο.  Άρης κι Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων προωθούν τη βελτίωση των όρων της καθημερινής ρουτίνας: ένα φλερτ στο χώρο της εργασίας είναι πιθανό, την ίδια εποχή όπου προσπαθείς με νύχια και με δόντια να εμποτίσεις τη δουλειά σου με λίγη τέχνη – δημιουργικότητα, να ξεφύγεις από την ανία της στασιμότητας. Απόφυγε περιττές κι ανούσιες παρεξηγήσεις με συναδέλφους ή γείτονες και κάνε τη ζωή σου όσο γίνεται καλύτερη με τις επιλογές σου, ειδικά αν γεννήθηκες στις 15-16/10.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι μέρες που ακολουθούν μοιάζουν όαση για το μέσο εκπρόσωπο του ζωδίου σου, αφού Άρης κι Αφροδίτη κάνουν ό,τι μπορούν ως σύμβολα για να σε γεμίσουν με χαρά μέσ’ από τον έρωτα ή μέσ’ από τις εξελίξεις που άπτονται των παιδιών ή της επιχειρηματικότητας ή της τέχνης. Η εύνοια αγκαλιάζει κυρίως εσένα που γεννήθηκες μετά τις 5/11 και πολύ περισσότερο εσένα της 9/11. Θυμήσου πως η σωστή και μετρημένη επικοινωνία- διαπραγμάτευση αποτελεί αδιαμφισβήτητο εργαλείο για την επίτευξη των πάσης φύσεως στόχων σου. Παροδικό «στρίμωγμα», προβλήματα, ανάγκη για υπερπροσπάθεια ή ένα τέλος εποχής δείχνουν οι διελεύσεις για εσένα της 30-31/10. Διαχειρίσου με μαεστρία τα χρήματα και απόφυγε να συγκρουστείς με αγαπημένα πρόσωπα για λόγους αρχών ή προτεραιοτήτων.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει σιγά σιγά αέρα ανανέωσης κι αισιοδοξίας  από τις 20/1 όπου ο Ήλιος εισέρχεται στον Υδροχόο κι εσύ βγάζεις εντονότερα προς τα έξω το κοινωνικό – επικοινωνιακό στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας σου, κυρίως αν γεννήθηκες κατά το μήνα Νοέμβριο. Οι εξελίξεις ενδεχομένως θα οδηγήσουν σε μια δικαίωση ή ρύθμιση ή σ’ έναν επαναπροσδιορισμό σχετικά με μια οικονομική- οικογενειακή υπόθεση. Δίας και Κρόνος υποστηρίζουν ως σύμβολα την πρόοδό σου μέσ’ από την αποδοχή ορίων / ευθυνών, εφόσον έχεις γενέθλια στις 14-15/12. Βεβαίως, για εσένα της 15/12 οι διελεύσεις δείχνουν παροδική, έντονη δυσκολία, προβλήματα, ανάγκη για υπερπροσπάθεια ή ένα αναγκαστικό τέλος εποχής. Διαχειρίσου στωικά την ψυχολογική σου κατάσταση, αλλά και οποιοδήποτε θέμα προκύψει σχετικά με την οικογένεια, το ακίνητο ή την προσωπική σου ζωή.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ     
Η εβδομάδα αυτή δίνει ευκαιρίες στο μέσο εκπρόσωπο του ζωδίου σου, καθώς η επικοινωνία, η διαπραγμάτευση, η εμπορική συνδιαλλαγή, η διαχείριση / διακίνηση εγγράφων, αλλά και οι μικρές μετακινήσεις – εκδρομές αποτελούν αφορμή κέρδους (ηθικού- υλικού- συναισθηματικού), κυρίως για εσένα που γεννήθηκες μετά τις 3/1 και πολύ περισσότερο για εσένα της 7/1. Αν γεννήθηκες στο α’ δεκαήμερο ενδεχομένως έχεις περισσότερη διάθεση κίνησης / επικοινωνίας, αλλά διέπεσαι παράλληλα κι από ένα ιδιότυπο είδος κυκλοθυμίας. Το παιδί, ένα χαρτί, αδέλφια ή ξαδέλφια, αλλά και το αυτοκίνητο ενδεχομένως θα σε απασχολήσουν εντονότερα για κάποιο λόγο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από τις 20/1 ξεκινά επισήμως η περίοδος των γενεθλίων σου και χρόνια πολλά και καλά! Για το μέσο εκπρόσωπο του ζωδίου σου η εποχή φέρνει τύχη και γεννά ευφάνταστους τρόπους ως προς την εισροή χρημάτων, ενώ παράλληλα η αυτοπεποίθηση ενισχύεται σημαντικά. Ιδέες γυρνούν στο μυαλό σου και κουβέντες ανταλλάσσονται εν κρυπτώ, καθώς δεν έχεις τη διάθεση να ανοίξεις ευρέως τα χαρτιά σου για κάποια ζητήματα που σε απασχολούν ή που βρίσκονται σε φάση προγραμματισμού από την πλευρά σου. Αν γεννήθηκες στις 28/1, ενδεχομένως καλό είναι να έχεις υπόψη σου πως οι διελεύσεις δείχνουν παροδική, έντονη δυσκολία, προβλήματα, ανάγκη για υπερπροσπάθεια ή ένα αναγκαστικό τέλος εποχής. Πρόσεξε κυρίως στη διαχείριση μιας διαφωνίας για λόγους αρχών στα πλαίσια μιας φιλίας, αλλά και σ’ ένα θέμα με την εφορία ή με χρέη προς το κράτος γενικότερα. Δίας και Κρόνος υποστηρίζουν ως σύμβολα την πρόοδό σου μέσ’ από την επιλεκτική στάση, αλλά και την αποδοχή ορίων / ευθυνών, εφόσον έχεις γενέθλια στις 11-12/2.
ΙΧΘΥΕΣ
Οι μέρες που ακολουθούν ενέχουν ενδιαφέρον, καθώς οι πλανητικές διελεύσεις δείχνουν εστίαση σε προσωπικά ζητήματα που άπτονται των συναισθηματικών- ερωτικών σχέσεων, αλλά και της δημιουργικής σου εξέλιξης στα πλαίσια συλλογικών χώρων / εταιρειών. Διέπεσαι από έναν ιδιότυπο συνδυασμό γλυκύτητας κι ορμής για δράση και νέα ξεκινήματα. Επαφές με παλιούς και νέους φίλους κι ομοϊδεάτες είναι στο πρόγραμμα για εσένα του α’ δεκαημέρου που βρίσκεις παράλληλα πρωτότυπους τρόπους για να επιλύσεις κάθε τυχόν προβληματισμό της καθημερινότητας. Ιδιαίτερη εύνοια περιβάλλει εσένα της 7/3, την ίδια εποχή όπου εσύ της 13/3 πιθανώς θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με μια παροδική, έντονη δυσκολία, προβλήματα, ανάγκη για υπερπροσπάθεια ή ένα αναγκαστικό τέλος εποχής.
Από τη Marie-DeniseΔιαμαντή
BSc (Hons) in Psychology
BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior
Certificate in Astrology (Distinction)
www.denisediamanti.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση