GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λάχε Μασράποφ από το Κιργιστάν ύποπτος για το μακελειό στο κλαμπ Ρέινα

Ένας 28χρονος από το Κιργιστάν, ο Λάχε Μασράποφ, ανακρίνεται καθώς θεωρείται ύποπτος για το μακελειό στο νυχτερινό κλαμπ Ρέινα, το βρ...


Ένας 28χρονος από το Κιργιστάν, ο Λάχε Μασράποφ, ανακρίνεται καθώς θεωρείται ύποπτος για το μακελειό στο νυχτερινό κλαμπ Ρέινα, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Ο 28χρονος Κιργίζιος συνελήφθη και ανακρίθηκε μετά την επιστροφή του στη χώρα από την Τουρκία.

"Η Επιτροπή Εθνικής Ασφάλειας (GKNB) ερευνά για την πιθανή εμπλοκή ενός υπηκόου του Κιργιστάν στην επίθεση της Κωνσταντινούπολης. Η GKNB απέστειλε ένα αίτημα συνδρομής" στις τουρκικές αρχές, ανακοίνωσε ο Ραχάτ Σουλαΐμοφ, εκπρόσωπος της GKNB.

Ο Λάχε Μασράποφ κατονομάστηκε από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ως ύποπτο για την επίθεση. Ο Μασράποφ οδηγήθηκε στα γραφεία της GKNB και έδωσε κατάθεση. "Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Όταν ρωτήθηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο ίδιος ο Μασράποφ αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση, λέγοντας ότι έφτασε στην Κωνσταντινούπολη την 1η Ιανουαρίου "για δουλειές" και αναχώρησε σήμερα, αφού προηγουμένως κατέθεσε σε Τούρκους αστυνομικούς επειδή μοιάζει με τον δράστη της επίθεσης.

Το γραφείο Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών του Κιργιστάν θεωρεί πάντως "απίθανη" την εμπλοκή κάποιου Κιργίζιου στην υπόθεση. "Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, αυτή η πληροφορία δεν είναι αξιόπιστη, όμως παρ' όλ' αυτά το υπουργείο την ερευνά", ανέφερε.

Οι τουρκικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα που άνοιξε πυρ μέσα στο κλαμπ Ρέινα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 39 άνθρωποι. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Doğan δύο αλλοδαποί, τα στοιχεία των οποίων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, συνελήφθησαν σήμερα στο διεθνές αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση