GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για κάθοδο! Πολεμικό συμβούλιο των αγροτών στα Φάρσαλα...

Με την προετοιμασία της καθόδου των τρακτέρ στο μπλόκο της Νίκαιας και την ενημέρωση των αγροτών για τις εξελίξεις στα θέματά τους προγ...


Με την προετοιμασία της καθόδου των τρακτέρ στο μπλόκο της Νίκαιας και την ενημέρωση των αγροτών για τις εξελίξεις στα θέματά τους προγραμματίζεται σήμερα το απόγευμα σύσκεψη με τη συμμετοχή της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας και των Αγροτικών Συλλόγων και των Επιτροπών Αγώνα της επαρχίας Φαρσάλων.
Η σύσκεψη θα γίνει στις 6 το απόγευμα στο Βασιλί Φαρσάλων.
Κλιμάκωση κινητοποιήσεων και συσπείρωση των αγροτικών συλλόγων της Κρήτης αποφάσισαν οι αγρότες του νησιού μετά την Παγκρήτια Σύσκεψη Αγροτών. Πρώτο βήμα θα είναι η διαμαρτυρία έξω από την ΔΟΥ Ηρακλείου την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στις 10.30 το πρωί.

Αποστόλου: Η κυβέρνηση έβαλε σφραγίδα

«Όλοι συμφωνούμε ότι οι αγρότες έχουν προβλήματα, όπως έχουν και οι υπόλοιποι αγρότες της ΕΕ και γι΄ αυτό στηρίζονται ιδιαίτερα τόσο με την ΚΑΠ όσο και τα ιδιαίτερα μέτρα που λαμβάνουν οι κυβερνήσεις», είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου σημειώνοντας όμως ότι «στους δικούς μας αγρότες πρέπει να πούμε και μια αλήθεια. Ότι αυτή την περίοδο ειδικά έχουν πολύ λιγότερα προβλήματα από πολλούς άλλους συμπολίτες μας».
Ο κ. Αποστόλου επικαλέστηκε στοιχεία της Eurostat στο εισόδημα που δείχνουν «ανοδική τροχιά το 2015 που φαίνεται πως θα υπάρξει και το 2016», στοιχεία που, όπως τόνισε, προκύπτουν και από το υπουργείο Οικονομικών, για το ακαθάριστο εισόδημα που δήλωσαν οι ίδιοι και φαίνεται πως, από 4,87 δις το 2014 έφτασε στα 5,28 δις το 2015 και ενώ από το 2010 έως το 2014 υπήρξε μείωση στην Ελλάδα του 12,1%.
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης απευθύνθηκε στους αγρότες σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση μέσα σε 2 χρόνια έβαλε ήδη μια άλλη σφραγίδα στον αγροτικό χώρο και στην κατεύθυνση αυτή σε διάλογο με τον αγροτικό χώρο, η κυβέρνηση θα στηρίξει την αγροτική παραγωγή και τους αγρότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση