GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μαντόνα για τον Τραμπ: Δεν γίνεται να πέσουμε πιο χαμηλά – ΒΙΝΤΕΟ

Η διάσημη τραγουδίστρια Μαντόνα κατά τη διάρκεια συζήτησης, με αφορμή την τέχνη στο μουσείο του Μπρούκλιν, αναφέρθηκε στον νέο Πρόεδρο τω...


Η διάσημη τραγουδίστρια Μαντόνα κατά τη διάρκεια συζήτησης, με αφορμή την τέχνη στο μουσείο του Μπρούκλιν, αναφέρθηκε στον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ λέγοντας ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε με την εκλογή του μια «χάρη» στον λαό καθώς «το έθνος δεν μπορεί να πέσει πιο χαμηλά και η μόνη πορεία που μπορεί να ακολουθήσει πλέον είναι ανοδική».

«Μόνο προς τα πάνω μπορούμε να πάμε τώρα, συνεπώς τι θα κάνουμε; Έχουμε δύο επιλογές, την καταστροφή και τη δημιουργία. Επιλέγω τη δημιουργία», είπε η βασίλισσα της ποπ.

«Πιστεύω ότι ο Τραμπ εξελέγη για ένα λόγο, να μας δείξει πόσο οκνηροί, διχασμένοι και αδιάφοροι έχουμε γίνει, θεωρώντας την ελευθερία μας και τα δικαιώματά μας ως δεδομένα. Νιώθω πως ο κόσμος έχει ξεχάσει όλα αυτά που έχουν γραφτεί στο Σύνταγμα» ανέφερε η Μαντόνα και πρόσθεσε:

«Πάντα έλεγαν ότι είναι πιο σκοτεινά πριν από την αυγή και αισθάνομαι ότι αυτό έπρεπε να συμβεί για να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση