GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολόκληρο το Χόλιγουντ διαδήλωσε κατά του Τραμπ

Από τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο έως την Σερ, τον Μάικλ Μουρ και τον 'Αλεκ Μπόντουιν, μια σειρά από διασημότητες διαδήλωσαν χθες βράδυ μα...


Από τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο έως την Σερ, τον Μάικλ Μουρ και τον 'Αλεκ Μπόντουιν, μια σειρά από διασημότητες διαδήλωσαν χθες βράδυ μαζί με χιλιάδες Νεοϋορκέζους και τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης  Μπιλ ντε Μπλάζιο, μετά το προσκλητήριο για κινητοποίηση κατά του Ντόναλντ Τραμπ, παραμονή της ορκωμοσίας του στην Ουάσινγκτον.

Το πλήθος - πολλοί κάτοικοι του Μανχάταν, καλοβαλμένοι και εμφανώς κάποιου κοινωνικού επιπέδου - χειροκροτούσε, ενώ επικρατούσε ευχάριστο κλίμα και ιδιαίτερος ενθουσιασμός κυρίως για τον Ντε Νίρο, τον πρωταγωνιστή της ταινίας "Ταξιτζής" τον οποίο ο Μπιλ ντε Μπλάζιο αποκάλεσε "πολύ μεγάλο Νεοϋορκέζο".

"Οτι κι αν συμβεί, εμείς οι Αμερικανοί, εμείς οι Νεοϋορκέζοι, εμείς θα πατριώτες θα μείνουμε ενωμένοι για τα δικαιώματά μας και τα δικαιώματα των συμπολιτών μας", δήλωσε από το βήμα ο Ρόμπερτ ντε Νίρο στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στη λεωφόρο που συνορεύει με το Σέντραλ Παρκ έως το Κολόμπους Παρκ όπου υψώνεται ο πύργος του Διεθνούς Ξενοδοχείου Τραμπ.

"Θα χρειαστούν 100 ημέρες αντίστασης; Θαυμάσια!", δήλωσε με τη συνήθη ειρωνεία του ο ηθοποιός 'Αλεκ Μπόλντουιν, ο οποίος μέσα σε μερικές εβδομάδες έγινε ο διασημότερος μίμος του Ντόναλντ Τραμπ. Τον μιμείται κάθε εβδομάδα στην πασίγνωστη τηλεοπτική εκπομπή Saturday Night Live, κάτι για το οποίο το Twitter ξεχείλισε από οργισμένα μηνύματα του Τραμπ.

Ο Τραμπ "δεν έχει εντολή", δήλωσε από την πλευρά του ο Μάικλ Μουρ. Είμαστε η πλειοψηφία. Μην εγκαταλείπετε, εγώ δεν θα εγκαταλείψω", πρόσθεσε λέγοντας ότι ο Τραμπ "δεν θα κρατήσει τέσσερα χρόνια".

Ο Τραμπ έλαβε λιγότερες ψήφους από τη αντίπαλό του των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές, αλλά επικράτησε σημαντικά σε αριθμό εκλεκτόρων, κάτι που καθορίζει τον νικητή σύμφωνα με το αμερικανικό εκλογικό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση