GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλο διπλό ο Πανιώνιος, τεσσάρα με ανατροπή ο Αστέρας

Ήταν να μην πάρει μπρος ο Αστέρας Τρίπολης! Μετά την νίκη του (με ανατροπή) επί της ΑΕΚ με 3-2, η ομάδα της Αρκαδίας έκανε ακόμα μία ...


Ήταν να μην πάρει μπρος ο Αστέρας Τρίπολης! Μετά την νίκη του (με ανατροπή) επί της ΑΕΚ με 3-2, η ομάδα της Αρκαδίας έκανε ακόμα μία ανατροπή κόντρα στον Παναιτωλικό, τον οποίο συνέτριψε με 4-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την... ατυχία να προηγηθούν στο 9ο λεπτό με τον Μουνιός, όμως οι Αρκάδες “γύρισαν” το παιχνίδι πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τον Στανισάβλιεβιτς να ισοφαρίζει στο 38' και τον Μάσα να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι στο 42'. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Στανισάβλιεβιτς πέτυχε και δεύτερο γκολ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 58' ο Τσουκαλάς.

Σε άλλο παιχνίδι για την (εξ αναβολής) 11η αγωνιστική της Superleague, ο Πανιώνιος πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα του Ατρομήτου με σκορ 2-1. Οι Νεοσμυρνιώτες προηγήθηκαν στο 24' με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Μπεν, όμως στο 48' ο Ούμπιδες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε για τους Περιστεριώτες, πριν ο Σαββίδης στο 59', λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο αντί του Φούντα, στείλει την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας τη νίκη στον Πανιώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση