GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση των χρυσαυγιτών σε σχολείο στο Πέραμα

«Οι  προπηλακισμοί και η επίθεση εναντίον εκπαιδευτικών, και μάλιστα παρουσία των μαθητών τους,  στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάμα...


«Οι  προπηλακισμοί και η επίθεση εναντίον εκπαιδευτικών, και μάλιστα παρουσία των μαθητών τους,  στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, από μέλη της ΧΑ υπό τις διαταγές και την καθοδήγηση του υπόδικου βουλευτή  Λαγού,  δείχνουν ότι η ΧΑ προσπαθεί να ξανασηκώσει κεφάλι», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Τέτοια φαινόμενα οφείλουν να καταδικαστούν από κάθε δημοκρατικό πολίτη. Να είναι σίγουροι οι υπόδικοι εγκληματίες νεοναζιστές ότι ούτε η Πολιτεία, ούτε  το συγκροτημένο δημοκρατικό, αντιφασιστικό κίνημα δεν θα τους αφήσει να στάξουν το δηλητήριό τους σε νεανικές ψυχές», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: 

«Το πρόγραμμα εκπαίδευσης προσφυγόπουλων,  στο οποίο έχει ενταχθεί και το συγκεκριμένο σχολείο,  οφείλει να  συνεχιστεί απρόσκοπτα, όπως επιτάσσουν οι αξίες και οι αρχές του ανθρωπισμού μιας ευνομούμενης και δημοκρατικής χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση