GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρβιτσιώτης: Ανάξιες σχολιασμού οι επιθέσεις της άθλιας κυβέρνησης στη ΝΔ

Ως ανάξιες σχολιασμού χαρακτήρισε τις επιθέσεις της κυβέρνησης στη ΝΔ ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομ...


Ως ανάξιες σχολιασμού χαρακτήρισε τις επιθέσεις της κυβέρνησης στη ΝΔ ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, αναφερόμενος στο πρωτοσέλιδο της Αυγής με τίτλο «Τορπίλη Μητσοτάκη στη διαπραγμάτευση».
«Αυτό δεν είναι άξιο σχολιασμού, θεωρώ ότι είναι ανάξιο σχολιασμού. Να πω μόνο το ιστορικό προηγούμενο του 2014, όταν ο κ. Τσίπρας έλεγε μην κλείσετε σε καμία περίπτωση την αξιολόγηση γιατί κάτι τέτοιο δεν θα γίνει δεκτό από την επόμενη κυβέρνηση. Τώρα την Αυγή την έπιασε ο πόνος  του τορπιλισμού. Αυτό που έχει φανεί είναι ότι αυτή η κυβέρνηση ξαναβάζει τη χώρα σε μία διελκυστίνδα που θυμίζει το 2015. Αυτή είναι η πραγματικότητα» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε:
«Δεν είναι απλό το κλείσιμο της αξιολόγησης, έτσι όπως θέλει να το φαντάζεται η κυβέρνηση. Μην ξεχνάτε ότι ο κ. Τσίπρας έκανε ανασχηματισμό πριν από μερικούς μήνες με στόχο να κλείσει η αξιολόγηση στις 5 Δεκεμβρίου, τώρα πάμε για τον Φεβρουάριο και βλέπουμε. Θα σας θυμίσω, ότι η πρώτη αξιολόγηση έπρεπε να είχε κλείσει μέχρι τον Νοέμβριο του 2015 και έκλεισε τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο του 2016. Η δεύτερη αξιολόγηση έπρεπε να έχει κλείσει μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι τώρα πάμε για τη φετινή άνοιξη, έτσι όπως πάει με την ταχύτητα της. Δεν νομίζω λοιπόν ότι αυτή η κυβέρνηση έχει δείξει τη δυνατότητα να τηρήσει τα υποσχεθέντα και τις υποχρεώσεις τις οποίες η ίδια ανέλαβε με το δικό της μνημόνιο. Δεν είναι υποχρεώσεις που ανέλαβε κάποια άλλη κυβέρνηση, οι ίδιοι έχουν αναλάβει αυτές τις υποχρεώσεις με το δικό τους μνημόνιο το οποίο θεωρούσαν ότι θα μπορούσαν να το εφαρμόσουν καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη και ήταν και πολύ ελαφρύτερο από το οποιαδήποτε άλλο μνημόνιο».
Ακούστε το ηχητικό:



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση