GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΠΛΗΞΗ! ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ του ΠΑΣΟΚ ζητά να χριστεί ο Σημίτης "επίτιμος πρόεδρος"...

Καθώς σαν σήμερα, στις 18 Ιανουαρίου 1996, ο Κ. Σημίτης εκλεγόταν πρωθυπουργός από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ένα κορυφαίο στέλ...

Καθώς σαν σήμερα, στις 18 Ιανουαρίου 1996, ο Κ. Σημίτης εκλεγόταν πρωθυπουργός από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ένα κορυφαίο στέλεχος του Κινήματος κάνει μια πρόταση - έκπληξη, εισηγούμενος με ανάρτησή του  "το ΠΑΣΟΚ να ανακηρύξει τον Κώστα Σημίτη επίτιμο Πρόεδρό του". 
Η έκπληξη έχει να κάνει και με το γεγονός ότι δεν πρόκειται για ένα από τα στελέχη που είχαν χαρακτηριστεί "σημιτικά". Πρόκειται για τον Γιάννη Σουλαδάκη ο οποίος έγραψε το εξής κείμενο:

Γιάννης Ματθαίου Σουλαδάκης
Το ΠΑΣΟΚ να τιμήσει τον Κώστα Σημίτη…
18 Ιανουάριου 1996 ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Σήμερα που απαιτείται αδιάσπαστη διαχρονική ενότητα όλων των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ, οφείλει να διορθώσει μια δική του αστοχία του 2008, όταν τον έθεσε εκτός ΠΑΣΟΚ επειδή επεσήμανε τους οικονομικούς κίνδυνους της χώρας που θα την οδηγούσαν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, πράγμα βέβαια που δυστυχώς επαληθεύτηκε.
Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να ανακηρύξει τον Κώστα Σημίτη επίτιμο Πρόεδρό του.
Ο Κώστας Σημίτης ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με πολυσχιδή δράση, οκτώ χρόνια Προέδρος του ΠΑΣΟΚ, οκτώ χρόνια πρωθυπουργός, πρέπει να τιμηθεί.
Δεν θα βιογραφήσω εδώ τον Κώστα Σημίτη, ούτε είμαι κατάλληλος, ούτε μια ανάρτηση είναι ο δόκιμος τρόπος. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο «δεξιός» Σημίτης έβαζε βόμβες στην περίοδό της δικτατορίας, ο πατέρας του ήταν υπουργός της κυβέρνησης του βουνού στη Βίνιανη, μπήκε στην Λαμία μαζί με τον Άρη Βελουχιώτη και η μητέρα του αγωνίστρια της Αριστεράς με πολλές διώξεις.
Με αφορμή όμως αυτή μου την παραίνεση προς το ΠΑΣΟΚ, καλώ όλους στο ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα αυτούς που εμφανίζονται ως υποστηρικτές των κατά περίπτωση Προέδρων του, να σταματήσουν να επιτίθενται εναντίον άλλων κατά περίπτωση Προέδρων, δεν τους παρέχουν καμμιά υπηρεσία η μάλλον τους κάνουν ζημιά.
Πολύ περισσότερο προσβάλουν εμάς, προσβάλουν την βάση του ΠΑΣΟΚ που τους εκλέξαμε Προέδρους με δημοκρατικές διαδικασίες.
Κατά τα λοιπά αναρτώ κάποιες φωτογραφίες με Κώστα Σημίτη, δεν θα κάνω ιδιαίτερη καταγραφή, παρά μόνο στην φωτογραφία της 3ης Σεπτέμβρη 1974, ιδρυτική του ΠΑΣΟΚ, στην πρώτη σειρά Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, Γιάννης Κουτσοχέρας, Ανδρέας, Αμαλία Φλέμινγκ, Σίλβα Ακρίτα, Κώστας Σημίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση