GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ! ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ μονάδα έβγαλαν τη φωτό με το σήμα της «Μεγάλης Αλβανίας»...

Αίσθηση και ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει φωτογραφία, από αλβανική σελίδα στο facebook, στην οποία απεικονίζονται στρατιώτες του...

Αίσθηση και ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει φωτογραφία, από αλβανική σελίδα στο facebook, στην οποία απεικονίζονται στρατιώτες του ελληνικού στρατού να σχηματίζουν με τα χέρια τους το σύμβολο της αλβανικής σημαίας, τον αετό. Πιθανότατα πρόκειται για εφέδρους αλβανικής καταγωγής που υπηρετούν στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.
Ο συγκεκριμένος συμβολισμός έχει ταυτιστεί με τον αλβανικό εθνικισμό και την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας».

Πριν από λίγο έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες καθώς σε ανακοίνωση του ΓΕΣ τονίζεται:
«1. Άμεσα κινήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Γενικού Επιτελείου Στρατού και εντοπίσθηκαν οι Στρατιώτες. Πρόκειται για Νεοσύλλεκτους που παρουσιάσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (Κέντρο Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου).
2. Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων, όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις Μονάδες Εκστρατείας.
3. Συναφώς διερευνώνται διοικητικές ευθύνες».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση