GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ" ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ; ΟΙ ΡΩΣΟΙ κατηγορούν τον Σόρος...

Το ρωσικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών, που έχει απήχηση στη Βουλγαρία, προειδοποίησε ότι προετοιμάζεται «Μαϊντάν», δηλαδή «πλατεία εξο...

Το ρωσικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών, που έχει απήχηση στη Βουλγαρία, προειδοποίησε ότι προετοιμάζεται «Μαϊντάν», δηλαδή «πλατεία εξοργισμένων», κατά του εκλεγέντα προέδρου Ρούμεν Ράντεφ, μεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.

Την ημέρα της ορκωμοσίας του Ράντεφ στο Κοινοβούλιο της Βουλγαρίας, το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti δημοσίευσε απόψεις του Ιγκόρ Ψενιτσνίκοφ, που επικαλούνταν «βουλγαρικά ηλεκτρονικά μέσα» ότι το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν «διαδηλώσεις με στόχο την αποσταθεροποίηση της κατάστασης στη χώρα από ορισμένα κόμματα που στρέφονται κατά της εκλογής του Ράντεφ».

Ο συντάκτης είναι σύμβουλος του νέου διευθυντή του Ινστιτούτου, Μιχαήλ Φράντκοφ, ο οποίος διετέλεσε επικεφαλής των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.

Στη δημοσίευση του Ria Novosti με τίτλο «Ποιος μαγειρεύει Μαϊντάν στη Βουλγαρία», ο Ιγκόρ Ψενίτσνίκοφ ισχυρίζεται ότι η διαμαρτυρία κατά του Ράντεφ είχε προγραμματισθεί για το Σάββατο από οργανωμένες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις-ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τις Ηνωμένες Πολιτείες για ποδηγέτηση της κοινωνίας.

Ο συντάκτης αναφέρει ρητά ότι αυτές οι οργανώσεις συνδέονται πνευματικά με εκείνες των ρωσικών που προέβησαν σε επιθέσεις τα τελευταία χρόνια και αυτές συνδέονται με το ίδρυμα του Τζορτ Σόρος και το ίδρυμα «Η Αμερική για τη Βουλγαρία».

Μάλιστα ο συντάκτης αναφέρει ότι οι ΜΚΟ αυτές θα πληρώσουν «ενεργούς πολίτες» για να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις, δηλαδή σε άτομα μέχρι 40 ετών, το ποσό των 30 ευρώ ανά ημέρα συμμετοχής στις κινητοποιήσεις.

Τα συνθήματα έχουν, ήδη, ετοιμασθεί και θα είναι κατά του νέου προέδρου της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ και κατά της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τη βουλγαρική mediapool.bg το σκηνικό αυτό έχει οργανωθεί μετά από τη νίκη του Ράντεφ στην προεδρία της Βουλγαρίας, μία ένδειξη ότι οι Βούλγαροι επιδιώκουν μια επαναπροσέγγιση με τη Ρωσία.

1 σχόλιο

  1. {Εξελίξεις βλέπουν όλοι}..Δεν πιάνετε ΔΙΌΤΙ ΌΛΟΙ ΈΧΟΥΝ ΣΤΡΑΒΙΣΜΟ αν έγραφαν μυρίζονται Εξελίξεις ειδικά η ΝΈΑ ΔΡΆΣΗ--ΠΑΣΟΚ--ΛΕΒΕΝΤΗΣ--ΠΟΤΑΜΑΤΟΙ--ΚΚΕ-- ΧΡΥΣΆ ΠΟΥΛΙΑ ίσως να ανησυχούσαν τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...

    Και μιας ΌΛΟΙ μελλοντολόγοι-- οικονομολόγοι ξέρουν να μας πουν άντε και κλείνουν την 1010101010 αξιολόγηση πως θα έλθει Η ανάπτυξη ΑΠΟ πιο ναζιστικό στρατόπεδο του Μπέλζεκ; του Σομπιμπόρ; της Τρεμπλίνκ; και του Άουσβιτς-Μπίρκεναου του Νταχάου; του Σάξενχαουζεν; του Μπούχενβαλντ; του Φλόσενμπεργκ; του Μαουτχάουζεν; του Ράβενσμπρικ ....Διότι κάποιοι πρέπει να ΞΑΝΆ γίνουν σαπούνι για επικράτηση ΤΟ Γερμανικό μοντέλο...

    Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ότι αυτό το ψεύτικο χρέος θέλει μετά το 2020 6-7 δισεκατομμύρια ευρώ για τοκοχρεολύσια ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ...ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ 35-38 ΧΡΌΝΙΑ ...

    κ. Αυτια, κ. Παπαδάκη σταματήσετε το παραμυθία με τα μνημόνια της Ελλάδος...

    ΟΛΕΣ Η ΧΩΡΕΣ ΈΧΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ δημοσιονομική πειθαρχεία είτε ΈΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΆΨΕΙ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΕΊΤΕ ΌΧΙ.... Η Κύπρος δεν μας λέτε ότι βγήκανε από τα μνημόνια... ΜΈΓΑ ΠΑΡΑΜΎΘΙ..Κάθε έξι ΜΗΝΕΣ τους αξιολογούν ΟΙ Δ-ΘΕΣΜΟΙ..

    Αυτό το μυστικό το πιάσαμε με έναν κβαντικό υπολογιστή .. ΠΑΡΑΚΑΛΏ ας ερωτηθούν οι κυπριακές ΑΡΧΕΣ... Παίρνουμε όλη την ευθύνη ΝΑ ΔΕΊΞΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΈΝΤΑ ΜΕ ΈΓΡΑΦΑ AN MAΣ ΔΙΑΨΕΎΣΟΥΝ ... ΚΆΘΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΟΙ Δ-ΘΕΣΜΟΙ κάνουν ΝΤΟΥ.. Που είναι ο λαλίστατος κ. Κώστας Χρυσόγονος, Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με μισθό και έξοδα άνω τον 35.000 χιλιάδων ευρώ τον ΜΗΝΆ να μας τα πει ΑΥΤΆ;;; Η ο κ. Σκυλακακης ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΒΡΥΞΕΛΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΥΛΊ ΤΟΥΣ ΠΑΊΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΑΡΕΑ;;;

    Uros....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση