GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανησυχία για την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ δεν παρευρεύθει σήμερα στη λειτουργία της Πρωτοχρονιάς εξαιτίας βαρύ κρυολογήματος, αναφέρεται σε ...


Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ δεν παρευρεύθει σήμερα στη λειτουργία της Πρωτοχρονιάς εξαιτίας βαρύ κρυολογήματος, αναφέρεται σε δήλωση που εκδόθηκε από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Η Βασίλισσα δεν αισθάνεται ακόμη έτοιμη να μεταβεί στην εκκλησία καθώς αναρρώνει έπειτα από βαρύ κρυολόγημα», αναφέρεται στη δήλωση.

Η 90χρονη βασίλισσα δεν είχε παραστεί ούτε στη λειτουργία των Χριστουγέννων.

Σήμερα, ο πρίγκιπας Φίλιππος παρακολούθησε μόνος την λειτουργία της Πρωτοχρονιάς.

Η επίσημη ανακοίνωση ότι η Βασίλισσα και ο σύζυγός της Πρίγκιπας Φίλιππος είναι άρρωστοι με βαρύ κρυολόγημα, έγινε από το Μπάκιγχαμ στις 21 Δεκεμβρίου. Δύο μέρες αργότερα ένα ελικόπτερο τους μετέφερε στην εξοχική τους κατοικία στο Σάντριγκχαμ, στο Νόρφολκ της ανατολικής Αγγλίας, όπου συνηθίζουν να περνούν τις γιορτές των Χριστούγεννων και της Πρωτοχρονιάς. 

Πριν δύο μέρες επικράτησε στιγμιαίος πανικός όταν ένας ψεύτικος λογαριασμός του BBC στο Twitter μετέδωσε την είδηση ότι η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε. Το παλάτι του Μπάκιγχαμ πάντως έσπευσε να καταστήσει σαφές ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ ζει και αναρρώνει από το κρυολόγημα. 

Εν τω μεταξύ,  πριν 10 μέρες το παλάτι ανακοίνωσε ότι η 90χρονη βασίλισσα της Αγγλίας θα παραιτηθεί σταδιακά από ανάδοχος αρκετών εθνικών οργανισμών τους προσεχείς μήνες και την αναδοχή των οργανώσεων αυτών θα αναλάβουν άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Υπό την αιγίδα της βασίλισσας τελούν φιλανθρωπικοί οργανισμοί όπως η NSPCC, η Save the Children και η Barnado's, όπως επίσης και αθλητικοί σύλλογοι όπως η Lawn Tennis Association, και η Rugby Football Union. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση