GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιωάννινα: Γονείς καταγγέλλουν ότι δάσκαλος έβρισε και έσυρε τον γιο τους

Μήνυση σε δάσκαλο του 3ου δημοτικού σχολείου Ιωαννίνων κατέθεσαν οι γονείς ενός μαθητή της έκτης δημοτικού. Σύμφωνα με τη μήνυση χθες κατ...


Μήνυση σε δάσκαλο του 3ου δημοτικού σχολείου Ιωαννίνων κατέθεσαν οι γονείς ενός μαθητή της έκτης δημοτικού. Σύμφωνα με τη μήνυση χθες κατά τη διάρκεια του μαθήματος επειδή τρία παιδιά μιλούσαν μεταξύ τους, ο δάσκαλος φέρεται να πλησίασε έναν από τους τρείς μαθητές και να έπιασε τον έναν από το γιακά.

Οι γονείς καταγγέλλουν πως στη συνέχεια ο εκπαιδευτικός άρχισε να σέρνει τον μαθητή προς την έδρα, όπου με τη βία τον έβαλε να κάτσει σε μια καρέκλα βρίζοντας τον μπροστά  στα μάτια των συμμαθητών του, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα epirus-tv-news.gr.

Φεύγοντας το παιδί από το σχολείο ενημέρωσε τον πατέρα του για το περιστατικό με αποτέλεσμα ο γονέας να γυρίσει πίσω στο σχολείο και να ζητήσει εξηγήσεις από τον δάσκαλο.
Έτσι σήμερα το πρωί οι γονείς του παιδιού πήγαν στον εισαγγελέα Ιωαννίνων όπου κατήγγειλαν το περιστατικό και στη συνέχεια στην αστυνομία όπου κατέθεσαν μήνυση κατά του δασκάλου για λόγω και έργω εξύβριση.
Το μεσημέρι ο εισαγγελέας κάλεσε τον εκπαιδευτικό για εξηγήσεις και συστάσεις ,ενώ τον λόγο έχουν πλέον τα δικαστήρια.
"Δεν μπορώ να δεχθώ από κανέναν να εξευτελίζει ενώπιον των συμμαθητών του το παιδί μου το οποίο αρνείται πλέον να πάει στο σχολείο γιατί φοβάται τον δάσκαλο και ντρέπεται τους συμμαθητές του" λέει ο πατέρας , ο οποίος έκανε και έγγραφη καταγγελία για το περιστατικό στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Από την πλευρά του ο εκπαιδευτικός αρνείται τις κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση