GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Σε όλα θα υπογράψουμε αλλιώς θα φύγουμε από ευρώ – ΒΙΝΤΕΟ

«Κάποιοι με κατηγορούν ότι είμαι με τον Σόιμπλε. Όποιος δηλαδή είναι υπέρ της Ευρώπης και υπέρ των μεταρρυθμίσεων είναι με τον Σόιμπλε κα...


«Κάποιοι με κατηγορούν ότι είμαι με τον Σόιμπλε. Όποιος δηλαδή είναι υπέρ της Ευρώπης και υπέρ των μεταρρυθμίσεων είναι με τον Σόιμπλε και εσείς οι υπόλοιποι είστε πατριώτες; Αφού τελικά του Σόιμπλε τα υπογράφετε όλα» σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντωρώων Βασίλης Λεβέντηςστην προ Ημερησίας Διατάξεως συζήτηση στη Βουλή σχετικά με τον πρωτογενή τομέα και τους αγρότες.

«Αφού τελικά η κατάληξη είναι ξεβράκωμα μπροστά στον Σόιμπλε, είτε εκ δεξιών είτε εξ αριστερών» τόνισε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε:

«Αυτές είναι μαγκιές τσάμπα. Και είναι κουτορνίθια όσοι,  που δεν θεωρώ ότι σας πιστεύουν πια κάποιοι, ότι δηλαδή διαπραγματεύεστε κι ότι θα πετύχετε κάτι».

«Και στα εργασιακά και στα συνταξιοδοτικά και στα πρόσθετα μέτρα μετά το 2018, σε όλα θα υπογράψουμε, αλλιώς θα φύγουμε από το ευρώ. Αυτή είναι η θέση μου» επεσήμανε ο κ. Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής «και μόνο που υπέγραψε 3% το Μάαστριχτ και το πήγε 16% έπρεπε να είναι φυλακή».

Σχετικά με το Κυπριακό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι «το φιάσκο ήταν δεδομένο. Πως πάμε σε μία Σύνοδο όταν δεν έχουμε εξασφαλίσει μία στοιχειώδη υποχώρηση από την άλλη πλευρά; Οι Τούρκοι χρησιμοποιούν την κάθε Σύνοδο για να θέτουν και νέες αξιώσεις».

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο νέας προσπάθειας καθιέρωσης της απλής αναλογικής. «Ελέχθη ότι ο Πρωθυπουργός σκέφτεται να αλλάξει τον εκλογικό νόμο. Ελπίζω να είναι ψέμα. Έχει κάποιο στοιχείο ότι αλλάζει η στάση του ΠΑΣΟΚ; Αν έχει, ας το επαναφέρει. Και αν το όριο εισόδου είναι 2%, υπάρχει κίνδυνος να μπει τούρκικο κόμμα» τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση