GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποτάμι: Ναι στην εθνική συνεννόηση για το Κυπριακό

«Η συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων στα εθνικά θέματα είναι επιβεβλημένη» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι. «Γι' αυτό ακριβώς...


«Η συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων στα εθνικά θέματα είναι επιβεβλημένη» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

«Γι' αυτό ακριβώς το Ποτάμι έχει προτείνει την σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας στο οποίο θα συμμετέχουν ο Πρωθυπουργός, οι αρχηγοί των δημοκρατικών κομμάτων, οι εκλεγμένοι πρώην πρωθυπουργοί, οι υπουργοί Εξωτερικών και Αμύνης και η φυσική ηγεσία του στρατεύματος» προσθέτει.

«Εθνική συνεννόηση απαιτείται ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή και στο Κυπριακό. Η Ελλάδα πρέπει να συνδράμει την προσπάθεια του Προέδρου Αναστασιάδη και των άλλων ηγετών της μεγαλονήσου για λύση» επισημαίνει το Ποτάμι και καταλήγει:

«Η κατοχή και η διχοτόμηση του νησιού πρέπει να τελειώσει. Η προσπάθεια για μια δικοινοτική ομοσπονδία που θα εξασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των Κυπρίων καθώς και την ασφάλεια, την ειρήνη και την ανάπτυξη της Μεγαλονήσου μέσα στο ευρωπαϊκό περιβάλλον, πρέπει να συνεχιστεί και να τελεσφορήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση