GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση - σοκ για το ευρώ από τον επόμενο πρέσβη των ΗΠΑ στην ΕΕ

Ο καθηγητής Τεντ Μάλοχ, που είναι το φαβορί για την θέση του πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φαίνεται πως δεν είναι...


Ο καθηγητής Τεντ Μάλοχ, που είναι το φαβορί για την θέση του πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φαίνεται πως δεν είναι… αισιόδοξος για την πορεία του ευρώ, καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό δίκτυο BBC δήλωσε ότι το νόμισμα «θα μπορούσε να καταρρεύσει εντός των επόμενων 18 μηνών». Πρόσθεσε μάλιστα ότι εάν ήταν επενδυτής, θα «σόρταρε» το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα.
«Νομίζω ότι είναι ένα νόμισμα το οποίο δεν βρίσκεται απλά σε πτώση, αλλά έχει σοβαρό πρόβλημα και θα μπορούσε στην πραγματικότητα να καταρρεύσει μέσα στους επόμενους 18 μήνες», δήλωσε ο Τεντ Μάλοχ.
Ο Αμερικανός καθηγητής ανέφερε ακόμη ότι ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσαν να κλείσουν συμφωνία ελεύθερου εμπορίου μέσα σε 90 ημέρες, σημειώνοντας πως η απόφαση για ένα «καθαρό» Brexit θα λειτουργήσει προς όφελος της Βρετανίας. Όπως τόνισε, το Ηνωμένο Βασίλειο είναι πλέον σε θέση να παρακάμψει τους «γραφειοκράτες των Βρυξελλών» και να προχωρήσει σε μια συμφωνία ελεύθερου εμπορίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση