GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο πιο ... αξιοκρατικός διορισμός του Πολάκη

Harris Kodopoulos     Ο Παύλος Πολάκης έκανε επιτέλους και έναν αξιοκρατικό διορισμό με την έννοια ότι αυτό το κορίτσι ταιριάζει απόλ...

 Ο Παύλος Πολάκης έκανε επιτέλους και έναν αξιοκρατικό διορισμό με την έννοια ότι αυτό το κορίτσι ταιριάζει απόλυτα στο κράτος-μπουρδέλο.
Η Αφροδίτη Αδάμη, η αγαπημένη πορνοστάρ του Δημήτρη Σειρηνάκη, η οποία σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας προσελήφθη στο Νοσοκομείο Σύρου!
Μάλιστα, μόλις ανέλαβε τα καθήκοντα της στο νοσοκομείο δήλωσε πως θέλει να γίνει και βουλευτής του Σύριζα στις επόμενες εκλογές.
(Προσοχή δεν είναι πλάκα)

1 σχόλιο

  1. Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι στην Πατρίδα μας, στην Ελλάδα ο Θεσμός της Δικαιοσύνης ή μέρος αυτού, έχει βαλθεί να μας πείσει ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης, ότι φυσικοί του εκπρόσωποι, άνδρες και γυναίκες ασχέτως ηλικίας και βαθμού κυριολεκτικά άγονται και φέρονται από την πολιτική ηγεσία, είναι η ύπαρξη του Σώρρα ως ενεργού πολίτη, ενός πολίτη που θα έπρεπε αυτή την στιγμή να βρίσκετε σε μια φυλακή εκτίοντας ποινή πολυετούς καθείρξεως, και χωρίς να του επιτραπεί να κάνει χρήση οιουδήποτε ευεργετικού μέτρου, και με εφ’ όρου ζωής στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

    Διότι αυτός ο απατεών, ψευδόμενος επί παντός, έχει παρασύρει χιλιάδες, έχοντας οικονομικά προβλήματα συμπολίτες μας, μοιράζοντας ακόπως και άνευ εξόδων υποσχέσεις που εύκολα γίνονται αποδεκτές από τον κάθε ένα από τους παραπάνω, με αποτέλεσμα να προσηλυτίζει υπέρ αυτού και του πολιτικού του μέλλοντος χιλιάδες συμπολιτών μας έχοντας καταφέρει μέχρι στιγμής να διχάσει κοινωνίες και οικογένειες οι οποίες παίρνουν θέση υπέρ και κατά. ( αυτή την στιγμή να έχει ξεσπάσει ένας μικρός εμφύλιος πόλεμος ανάμεσα μας )
    Ένας απατεών και τίποτα άλλο, αλλά όχι ο οποιοσδήποτε, ένας επικίνδυνος απατεών….ο Καματερός τουλάχιστον έδινε ελπίδα για ζωή, και αν ….( η πίστη σου σε σε σωκέ σε ) οι προσερχόμενοι είχαν στο νου τους μαζί με το νερό που θα πιούν και τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, αυτός τους είχε εμφυσήσει την ουσία και την δύναμη της πίστης.
    Κυρίες κα Κύριοι που εκπροσωπείτε ό’τι άξιο υπάρχει στην Δικαιοσύνη, και όσοι το μπορείτε, μην το επιτρέψετε! Βγείτε από τον ύπνο σας πριν είναι αργά….και για εσάς.. διότι αυτός ο απατεών δεν θα αιτηθεί από Εσάς, θα απαιτήσει από εσάς…και ένα μικρό δεντράκι το λυγίζεις εύκολα αλλά αν κάνεις το ίδιο σε ένα μεγάλο θα το σπάσεις…

    Μήπως θυμάται κάποιος εκείνον τον Βούλγαρο υποψήφιο σε εκλογές που υποσχόταν ότι αν εκλεγεί θα δώσει σε κάθε συμπολίτη του, ένα 1.000.000 δολάρια; Εκλέκτηκε… αλλά δολάρια μηδέν και η Βουλγαρία έζησε μια από τις πολιτικά χειρότερες περιόδους που είχε ποτέ.
    Αλλά λέω, λέω μήπως είναι και αυτό ένα ακόμη κόλπο του Σύριζα προκειμένου οι απελπισμένοι και απογοητευμένοι από αυτόν να μην πάνε σε άλλα κόμματα και να δημιουργηθεί μια μεγαλύτερη πλειοψηφία εναντίων του στις βουλευτικές εκλογές, οπότε και αν γίνουν?
    Είναι αδύνατον; ΟΧΙ! Και αυτό γιατί η ηγεσία ενός κόμματος, του Σύριζα, που εκμεταλεύτηκε για ψηφοθηρικούς λόγους το παραμορφωμένο πρόσωπο της κυρίας Κούνεβα, ( εδώ υπήρξε ωφέλεια και στις δυο πλευρές, και οι δυο πλευρές πληρώθηκαν αρκετά καλά, η μια με χρήματα και καλοπέραση, και η άλλη με ψήφους που της διευκόλυναν την πορεία προς την εξουσία ) ( που το περίμενε η κυρία όταν ξεκινούσε το δύσκολο ταξίδι της από την Βουλγαρία στην Ελλάδα ότι θα γινόταν Ευρωβουλευτής; Βέβαια υπέφερε και συνεχίζει, αλλά μπορεί να βρει κάποιος στην Ελληνική ιστορία κάποιο παρόμοιο περιστατικό; Τόση πολύ ξετσιπωσιά από πολιτικό κόμμα, τέτοια συναλλαγή; ) εδώ δικαιώνετε η μακαρίτισσα Μαίρυλιν Μονρόε που είχε πει, καλύτερα σε κάντιλακ παρά στο πεζοδρόμιο…..
    ‘Έτσι λοιπόν έχω σχηματίσει την βεβαιότητα ότι πίσω από τον Σώρρα βρίσκετε ο Σύριζα, ο Τσίπρας, αυτός εμποδίζει τον οιοδήποτε που έχει την θέληση μέχρι στιγμής, να τον βάλει στην θέση του, στην φυλακή, να κάνει το παραμικρό εναντίον του, αδιαφορώντας για το τι έχει γίνει μέχρι τώρα στην κοινωνία, αλλά και για το τι θα γίνει, αρκεί να έχει όφελος…Αριστερή πίστη και διαχείριση….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση