GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατρικό για τον Ολυμπιακό και άλμα για το πλεονέκτημα έδρας

Το γιατρικό για τις ήττες είναι οι νίκες. Αυτή θα αναζητήσει απόψε (21:00) ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ κόντρα στη Μπασκόνια. Νίκη μετά την ήττα ...


Το γιατρικό για τις ήττες είναι οι νίκες. Αυτή θα αναζητήσει απόψε (21:00) ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ κόντρα στη Μπασκόνια. Νίκη μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, η οποία θα ισοδυναμεί με άλμα για το πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Οι «ερυθρόλευκοι» συγκατοικούν στη δεύτερη θέση με τη Ρεάλ (12-5) και εφόσον νικήσουν τους Βάσκους (11-6), τότε θα αποκτήσουν τεράστιο πλεονέκτημα για να τους βάλουν από κάτω έχοντας κερδίσει και το ματς στη Βιτόρια (90-95). Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους ασθενείς Αθηναίου και Μαραγκό, που ωστόσο δεν αναμενόταν να βρίσκονται στη δωδεκάδα.

Η Μπασκόνια, που έχει χάσει στην έδρα της μόνο από τον Ολυμπιακό (8-1), δεν παρουσιάζεται το ίδιο ισχυρή μακριά από αυτή (3-5), παρότι έχει νικήσει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, ενώ έχει περάσει από Βελιγράδι και Καζάν. Ο Σίτο Αλόνσο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νικολάς Λαπροβίτολα που αποκτήθηκε μόλις την Τετάρτη, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τορνίκε Σενγκέλια που ακολούθησε μεν την αποστολή αλλά ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Σέφι Σεμές (Ισραήλ).

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ολυμπιακός – Μπασκόνια εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση