GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Δύο χαμένα χρόνια που πήγαν την Ελλάδα πίσω

«Δύο χαμένα χρόνια που πήγαν την Ελλάδα πίσω» επισημαίνει σε δήλωση της για τα δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ...


«Δύο χαμένα χρόνια που πήγαν την Ελλάδα πίσω» επισημαίνει σε δήλωση της για τα δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

«Αυτή είναι η πραγματική αποτίμηση της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Γι’ αυτούς φιέστες και  πανηγύρια για την καρέκλα και τα προνόμια της εξουσίας. Για τη χώρα 86 δισ. πρόσθετο χρέος, μόνιμη επιτροπεία, παράδοση της δημόσιας περιουσίας στους δανειστές» προσθέτει η κ. Γεννηματά.

«Για τους πολίτες εξοντωτικά μέτρα ύψους 12,5 δισ. ευρώ. Και τώρα ετοιμάζονται για νέα μέτρα μια ακόμη συνθηκολόγηση ηττημένου. Είπαν στους πολίτες «Έρχεται η Ελπίδα και ήρθε καταιγίδα. Όμως η Ελλάδα μπορεί...» επισημαίνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Αν συνειδητοποιήσουν όλοι ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά στραβά αρμενίζουμε. Ότι τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια. Ότι σωτήρες με μαγικό ραβδί δεν υπάρχουν. Ότι η κομματική αλαζονεία και η δίψα για εξουσία δεν λύνει τα προβλήματα αλλά εντείνει τα αδιέξοδα. Ότι μόνο με Εθνική Συνεννόηση, αλλαγή πολιτικής και κοινή προσπάθεια η Ελλάδα θα αφήσει πίσω τον εφιάλτη της κρίσης και θα προχωρήσει μπροστά με  αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία» τονίζει η κ. Γεννηματά και καταλήγει:

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη αυτή την πολιτική υπηρετεί. Για να έλθει πραγματικά η ελπίδα στη χώρα και στη ζωή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση