GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού των οδηγών στην Πατρών-Κορίνθου - ΤΩΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό εκατοντάδων πολιτών που έχουν εγκλωβιστεί στα οχήματά τους στ...


Συνεχίζονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό εκατοντάδων πολιτών που έχουν εγκλωβιστεί στα οχήματά τους στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου από το ύψος του Αιγίου έως το ύψος της Αιγείρας, τους οποίους η Περιφέρεια υπολογίζει σε περίπου 3.000.

Πριν απο λίγο ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρούν στο ύψος της Ακράτας φθάνοντας τους 55 πυροσβέστες με 26 οχήματα, δίνοντας προτεραιότητα σε παιδιά και γυναίκες, που θα μεταφερθούν σε ασφαλή σημεία.. 

Οι πυροσβέστες καλούν τους εγκλωβισμένους επιβάτες, είτε να επιβιβαστούν σε οχήματα της υπηρεσία, είτε με τη συνδρομή εκχιονιστικών να τους ακολουθήσουν προς ασφαλή σημεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι περισσότεροι εγκλωβισμένοι οδηγοί, δεν θέλουν να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους, δηλώνοντας στους πυροσβέστες που προσπαθούν να τους βοηθήσουν πως θα παραμείνουν μέσα σε αυτά, μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο εγκλωβισμός και άλλων οχημάτων, η τροχαία ανακόπτει την πορεία όσων κινούνται με κατεύθυνση απο την Πάτρα προς την Αθήνα στα διόδια του Ρίου, και αντίστοιχα, όσους κατευθύνονται προς την Πάτρα στα διόδια του Κιάτου.

Η Ολυμπία οδός ανακοίνωσε οτι «λόγω της συνεχιζόμενης πυκνής χιονόπτωσης εδώ και λίγη ώρα η Τροχαία αυτοκινητόδρομων πραγματοποιεί αναστροφή των οχημάτων στο ύψος των διοδίων του Κιάτου (ρεύμα προς Πάτρα) και στο ύψος των διοδίων του Ρίου (ρεύμα προς Αθήνα), καθώς περίπου στο 165χλμ. υπάρχει ευρεία επιχείρηση αποχιονισμού σε εξέλιξη (το τμήμα αυτό του αυτοκινητόδρομου είναι εντός κυκλοφοριακής ρύθμισης με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση)».

Παράλληλα, σύμφωνα με το Thebest.gr, εκχιονιστικά μηχανήματα επιχειρούν να καθαρίσουν την Παλαιά Εθνική.

Το πρόβλημα επιβαρύνεται καθώς πολλοί εκδρομείς κατεβαίνουν από τα Καλάβρυτα για να βγουν στην ΝΕΟ.

Δείτε το βίντεο του Alpha με τις συγκλονιστικές μαρτυρίες εγκλωβισμένων οδηγών.


Συνεχής Ενημέρωση…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση