GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες αφίξεις της χρονιάς που θα συζητηθούν

Η νέα χρονιά ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς για την γαστρονομική σκηνή της πόλης. Εστιατόρια-σταθερές αξίες αλλάζουν «πόστο» κατεβ...


Η νέα χρονιά ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς για την γαστρονομική σκηνή της πόλης. Εστιατόρια-σταθερές αξίες αλλάζουν «πόστο» κατεβαίνοντας κέντρο, φημισμένοι γευστικοί προορισμοί της Μυκόνου έρχονται και στην Αθήνα, νέα και πρωτότυπα projects παίρνουν σάρκα και οστά προκαλώντας το ενδιαφέρον μας.

Βασίλαινας

vasilainas
Έπειτα από 96 χρόνια λειτουργίας στον Πειραιά, το ιστορικό εστιατόριο Βασίλαινας μεταφέρεται στο κέντρο της Αθήνας, πίσω από το Χίλτον, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του στο χρόνο. Διατηρώντας τον πήχη ψηλά αναφορικά με την ποιότητα, τις προσφερόμενες γεύσεις και την άριστη εξυπηρέτηση, ο κατάλογός του αποτελείται, πλέον, από προτάσεις της δημιουργικής, ελληνικής κουζίνας. Ο νέος, λοιπόν, χώρος του Βασίλαινας διακρίνεται για την υψηλή αισθητική του, ενώ είναι σχεδιασμένος από τους αρχιτέκτονες Μαρία Κοκκίνου και Αντρέα Κούρκουλα.
Πληροφορίες 
Βρασίδα 13, Αθήνα
Tηλ. 210 7210501
www.vassilenas.gr
Fb page: Βασίλαινας Εστιατόριο

Olla

olla
Από τις πιο πρόσφατες αφίξεις στο δυναμικό του Κολωνακίου, το εστιατόριο Olla ακολουθεί την φιλοσοφία του μεγάλου του «αδερφού» από τη Μύκονο και ερχόμενο στην Αθήνα υπόσχεται να μας ταξιδέψει στα μονοπάτια της «πειραγμένης» μεσογειακής κουζίνας. Σε έναν χώρο μοντέρνας αισθητικής, που ωστόσο βγάζει και μια ανεπιτήδευτα οικεία ατμόσφαιρα, θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε ευχάριστες στιγμές με την παρέα σας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα κάποια από τις εξαιρετικές προτάσεις του καταλόγου.
Με πιάτα εμπνευσμένα και δημιουργημένα με τα πιο ποιοτικά, επιλεγμένα υλικά της αγοράς σίγουρα θα σας μετατρέψει σε αμετανόητους θαμώνες του, βάζοντάς σας καθημερινά σε πειρασμό με τις γευστικές, δημιουργίες του σεφ. Μάλιστα, σε καθημερινή βάση υπάρχει και διαφορετικό πιάτο ημέρας, βασισμένο σε συνταγές της ελληνικής, κουζίνας. Στα συν και τα λαχταριστά γλυκά του, που πάντα θα σας βάζουν σε πειρασμό.
Πληροφορίες 
Καψάλη 10, Κολωνάκι
Tηλ. 211 0129658

Drakoulis Meat Open Project

drakoulis
Το πρώτο open restaurant του Drakoulis Meat είναι γεγονός και από τα μέσα του Δεκεμβρίου 2016 αποτελεί το θέμα συζήτησης (και επίσκεψης) για κάθε λάτρη του κρέατος (κι όχι μόνο). Στην ουσία στον κάτω όροφο του Open Meat Project της Βούλας, φιλοξενείται ένα μοντέρνο εστιατόριο, χωρητικότητας 30 ατόμων, στο οποίο ο επισκέπτης (θα) ολοκληρώνει πλήρως ένα meat-experience.
Τι θα ζήσετε εδώ ακριβώς; Στο χώρο του Drakoulis Meat- Οpen project Drakoulis, όπως ήδη γνωρίζουν όσοι τον έχουν επισκεφτεί, ο πελάτης προχωράει ανάμεσα στα κρέατα, αποκτά προσωπική επαφή με το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος και παράλληλα με τις αγορές του, εκπαιδεύεται. Μυείται σε μία εμπειρία με πρωταγωνιστή το κρέας και γίνεται μέρος της. Το επόμενο βήμα έρχεται λοιπόν με ένα εστιατόριο όπου ο πελάτης θα μπορεί πλέον και να δοκιμάσει επί τόπου ό,τι εκείνος επιθυμεί, έτσι ώστε αφενός να απολαμβάνει, αφετέρου να εκπαιδεύεται βιωματικά στον εκάστοτε τύπο και κοπή κρέατος.
Πληροφορίες
Βασ. Παύλου 103, Βούλα
Τηλ. 210 8955655
www.drakoulis.gr
Fb page: Drakoulis Meat Κρεοπωλείο Delicatessen
  • Δείτε τις υπόλοιπες αφίξεις της χρονιάς στο www.greekguide.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση